Blockchain Adria Belgrade Meetup

COTRUGLI Alumni klub Srbija u saradnji saBlockchain Adria, organizuje konferenciju pod nazivom Blockchain Adria Belgrade Meetup, koja se održava u utorak,8. maja 2018.godine od 13h do 19h, u prostorijama COTRUGLI poslovne školeu Beogradu (Višegradska 27). Cilj događaja je da približi i promoviše pojam,  značaj, potencijal i budući razvoj blockchain tehnologije kao i njenu primenu i mogući uticaj na svakodnevni život i biznis u 21. veku.

Konferencija se sastoji iz 3 panela: Blockchain tehnologije, Kriptovalute i ICO (Initial Coin Offering) primeri iz Srbije i regiona. Na Blockchain panelu će biti objašnjen pojam blockchain tehnologije, kako se ostvaruju transakcije putem ove tehnologije, šta su to Smart ugovori itd. Drugi panel će razraditi tematiku kriptovaluta, koje sve valute postoje, šta podrazumeva rudarenje valuta, kakva je trenutna snaga pojedinih valuta i koja su predviđanja za njihov dalji razvoj. Na poslednjem panelu pričaće se o najboljim primerima ICO projekta iz prakse.

Govornici na konferenciji su istaknuti stručnjaci iz oblasti blockcahin-a. Do sada potvrđeni govornici su Siniša Krneta (Direktor, Beogradska Berza), Aleksandar Matanović (CEO, ECD),Dražen Kapusta (Direktor, TOLAR.io), Tadej Slapnik (Državni sekretar, Vlada Republike Slovenije),Nemanja Lazić (CDO, Trizma), Josip Maričević (CTO, Tolar.io) i Alex Migitko (COO, Game Credits).

Posetioci će takođe imati jedinstvenu priliku da vide i isprobaju aparat za kriptovalute, jedini aparat ovakve vrste u našoj zemlji, uz pomoć koga se mogu kupiti kriptovalute.

Kotizacija za konferenciju iznosi 30 evra. Možete se prijaviti na sledećemlinku.

Broj mesta je ograničen.

 

____

Cotrugli Alumni klub Srbijaje nepolitičko, nezavisno i neprofitno udruženje koje pruža platformu svojim članovima da se međusobno povezuju radi uspostavljanja poslovnih inicijativa, organizovanja i promocije edukativnih i društvenih okupljanja.

Blockchain Adriapredstavlja centralno mesto u regionu za blockchain ekosistem. Organizatori su konferencije koja ima za cilj da objasni i promoviše blockchain tehnologije. Do sada su održane dve konferencije, u Rovinju i Zagrebu koje su skupile preko 400 učesnika. Sledeći Blockchain dogadjaji su planirani u Portorožu, Sofiji, Seulu, Singapuru, Tokiju i Dubaiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here