Boško Buha i PortalMladi vas vode u pozorište ovog proleća

  U januaru smo pokrenuli saradnju sa pozorištem Boško Buha i do sada smo naišli na fenomenalnu reakciju kod vas, čitalaca, i podelili smo vam oko 20 karata za predstave u ovom velikom beogradskom pozorištu.

  S obzirom na to da nas svakoga dana pitate da li će biti još deljenja karata za predstave u Buhi, mi smo odlučili da vas nerazočaramo. 

  U nastavku možete pronaći repertoar  na večernjoj sceni i sceni za decu za mesec april, a vi nas redovno pratite i na našim društvenim mrežama jer ćemo uskoro deliti karte i za neke predstave sa ovomesečnog repertoara. 😀

  Boško Buha repertoar april

  Pozorište Boško Buha osnovano je 13. oktobra 1950. godine, prerastavši iz dotadašnjeg Kulturno-umetničkog društva, u prvo srpsko profesionalno pozorište za decu i omladinu. Među osnivačima, najistaknutije mesto pripada gospođi Giti Predić-Nušić, ćerki poznatog dramskog pisca Branislava Nušića.

  Ostale značajne informacije i aktivnosti pozorišta možete pratiti na njihovim društvenim mrežama Fejsbuku i Tviteru kao i na njihovom sajtu http://www.buha.rs/.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here