Otvorena onlajn platforma za prijavu korupcije

  Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) u saradnji sa BIRN Srbija i PALGO Centrom, pokrenuo jeonlajn platformuza prijavu korupcije prilikom zapošljavanja u javnom sektoru. Sve dodatne informacije nalaze se na linku u nastavku.

  Ovo je platforma na kojoj možete potpuno anonimno prijaviti slučaj korupcije prilikom zapošljavanja u javnom sektoru. Ukoliko smatrate da su vaša prava prilikom prijave na posao u javnom sektoru ugrožena zbog korupcije odgovornih ili netransparentnosti procedura, molimo vas da se upoznate sa ovom platformom i popunjavanjem upitnika prijavite slučaj korupcije.

  Vaša anonimna prijava ulazi u analizu procene stanja korupcije prilikom zapošljavanja.

  U zavisnosti od elemenata načinjenog propusta, CeSID će prikupljenu dokumentaciju sa pravnom analizom Vašeg slučaja proslediti nadležnim državnim organima, Agenciji ili/i Savetu za borbu protiv korupcije.

  Platforma je nastala u sklopu projekta “Transparentno do posla” u okviru programa Podrške civilnom društvu u Republici Srbiji, koji finansira Evropska Unija.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  1 KOMENTAR

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here