„Budi student jedan dan“

„Budi student jedan dan“ je događaj koji organizuje Prirodno-matematički fakultet iz Novog Sada.  Od 11. do 15. aprila organizuje akciju “Budi student jedan dan” u okviru koje srednjoškolci mogu da osete “studentski život”.

Studenti i profesori sa PMF-a će preko 200 prijavljenih srednjoškolaca provesti kroz zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, odvesti na čuveni ručak u studentskoj menzi, na kafu u fakultetsku kantinu, pokazaće im studentski dom, čitaonicu, biblioteku, prošetaće kampusom.

"Budi student jedan dan"

Drugim rečima „budi student jedan dan“ će srednjoškolcima biti glavni zadatak tog dana. 

Svako jutro, zborno mesto u 8.30 je Klub nastavnika na Departmanu za fiziku, pa pozivamo medijske kuće bilo koji dan da dođu i isprate „Budi student jedan dan“ akciju. 

Takođe, Studentski Parlament PMF-a, u saradnji sa Savezom studenata Prirodno-matematičkog fakulteta pozivaju maturante da 17. aprila 2016 godine dođu da provere svoje znanje za prijemni ispit. Probni prijemni će se održati u Amfiteatru “Mihajlo Pupin” na Departmanu za matematiku i informatiku sa početkom u 10 sati.

Nakon testa maturanti će imati priliku da se upoznaju sa studentima sa svakog smera kao i sa udruženjima osnovanim na PMF-u.

Pročitaj više http://fakulteti.edukacija.rs/vesti-sa-pmf-a/budi-student-jedan-dan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here