Supernatural piknik

U subotu, 23. aprila, ljubitelji dnevnog svetla, prirode i muzike biće u prilici da se druže na „Supernatural pikniku“ koji se održava na prostoru Hajdučke česme u Košutnjaku od podneva do 22h. Ulaz na festival je besplatan.


Supernatural Festival u saradnji sa Gudlajfom vas zove na proslavu desetog rođendana! Za pozitivne ritmove na proslavi jubilarnog Supernatural Festivala, biće zaduženi DJ- evi koji prate Gudlajf koncept – Martin Boltizar, Dušan Predojević i Nikola Vemić.

Gudlajf je jedinstveni koncept koji u poslednje četiri godine propagira ideju „uživanja u životu“, plus okuplja različite socijalne grupa na svojim žurkama, razbijajući predrasude. Osnovna vodilja je muzika, prema kojoj Gudlajf pristupa otvoreno, pa su zastupljeni različiti muzički žanrovi, od hip – hopa do tehna. Kristijan Molnar, Mystic styles, Beyond House, Tijana Todorovic, Vatra, Firma Selekta – samo su neka od imena sa kojima je Gudlajf sarađivao.

Supernatural festival od 2007. godine proslavlja međunarodni Dan planete zemlje, sa ciljem edukacije i podizanja svesti javnosti o značaju očuvanja životne sredine. Kao najveći ekološki događaj u Srbiji, koji okuplja više od 10.000 ljudi, Supernatural neguje koncept dnevnog festivala kako bi posetioci imali priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine, uživajući u dnevnom svetlu i prirodi.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici.

Izvor: www.mtv.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here