Career days 2017 – 4 koraka do posla

Da li je ovo godina u kojoj je tvoj glavni problem kako da se zaposliš?  Ili ipak težiš daljem usavršavanju na stručnoj praksi?  Ukoliko su tvoji odgovori na ova pitanja potvrdni onda ti Career days pruža priliku da ostvariš svoje ciljeve.

Cilj ovog projekta je da studentima obezbedi posao ili praksu. Sa tradicijom dugom 22 godine,  Career days je najbolji način da uspešno započneš svoju karijeru..U sam projekat je uključeno mnoštvo delegata kao i vodećih  kompanija sa otvorenim pozicijama.  Samim tim,  ne smeš propustiti šansu da ostaviš svoj CV i upoznaš se sa poslodavcima. Fokus Career days-a jeste priprema za posao ili praksu,  pa otuda i  novina da se od ove godine od sajma pretvara u događaj nazvan “4 koraka do posla“. Kroz najavljene radionice, tribinu i workshop-ove sa kompanijama pripremićeš se za finalni i često pominjan događaj- speed dating,  gde ćeš imati priliku za intervju sa kompanijama učesnicama.

AIESEC Career days

AIESEC je globalna mreža studenata koja postoji u više od 120 zemalja sveta. Kao takva, predstavlja najveću studentsku organizaciju na svetu. Pomaže ti  da se usavršis lično i profesionalno kao i da razviješ svoje liderske sposobnosti. AIESEC ti pruža  jedinstvenu priliku da proširiš svoja znanja i vidike.

Za više informacija o samom Career days-u pratite Facebook stranicu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here