Časopis Nova ekonomija – Besplatne radionice

  Datum Isteka: 10/06/2018

   

  Časopis Nova ekonomija i ove godine tradicionalno organizuje Besplatne radionice za studente, koje će se održavati jednom mesečno do kraja 2018.godine, sa izuzetkom letnjih meseci – jul i avgust.

  Prva radionica pod nazivom  „Zašto je važno da budete obavešteni –  šta je vest, a šta je spin?“ održaće se u subotu 9.juna u  Kolarčevoj zadužbini, Studentski trg 5. od 11h do 13 časova. Predavači su naši istaknuti novinari:

  – Marija Antić, novinarka i voditeljka N1

  – Ljubica Gojgić, autorka emisije „Pravi ugao“ TV Vojvodina

  – Biljana Stepanović, urednica magazina „Nova ekonomija“

  Radionice su potpuno besplatne i namenjene studentima svih beogradskih fakulteta. Sve što je potrebno je da studenti na mail: [email protected]  pošalju svoje ime i prezime i samim tim su prijavljeni za ovu zanimljivu i vrlo korisnu tribinu.

  Do kraja ovog projekta očekuju vas brojne radionice na korisne teme poput: ličnog razvoja, motivacije, intervjua, CV i motivacionih pisama, kao i debate, veština prodaje i naravno društvenih mreža.

  Ovim putem pozivamo studente da se prijave na našu prvu radionicu. O terminima održavanja narednih predavanja magazin Nova ekonomija će blagovremeno izdati obaveštenje.

  PODELI
  Teodora Šćepanović
  Članica PR tima. Studentkinja Politikologije Fakulteta Političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Smatra da je prvenstveno rad na sebi cilj i sredstvo svake značajne društvene promene.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here