Novi hit singl Alice Merton „Lash Out“ dobio buntovnički spot

Nakon globalnog uspeha pesme „No Roots“ koju potpisuje veoma talentovana mlada autorka Alice Merton, talentovana Kanađanka objavila je spot za svoj novi hit “Lash Out”.  Ova numera već je dobila zasluženo mesto na top listama i radio stanicama, a energična i strastvena himna sad ima pandan u buntovničkom spotu, gde Alice možemo videti u nekom potpuno novom izdanju, jer, kako je sama pevačica u šali izjavila, „ponekad samo želiš da razbiješ neki auto“.

Alice Merton – Lash Out (Official Video): https://youtu.be/IryLa6_9bxc

Interesantno je da numera sadrži stihove poput „Skinuću traku sa usta, neću ćutati!”, kroz koje se provlači tema slobode, jer upravo je “Freedom” moto ovogodišnjeg EXIT festivala na čijoj glavnoj bini će Alice Merton nastupati u nedelju, 15. jula. U samom spotu Alice i drugi mladi akteri koriste ulice i škole kao svoje igralište i antistres poligone, igrajući na krovovima automobila, bacajući papire u vis i vitlajući „lajtsejberima“! Šarm i frustracija mešaju se i vizuelno i sonično, a konačni rezultat na kraju spota je apsolutna katarza.

  • Ideja, tačnije potreba da napišem „Lash Out“ se rodila iz osećanja koja su se nagomilala u meni – objašnjava mlada pevačica koju su gotovo svi vodeći svetski festivali pozvali da nastupi ove godine.

Ova neodoljiva pesma je drugi singl sa njenog „No Roots“ EP izdanja koje je izdala na sopstvenoj etiketi. Već je pobrao odlične komentare i kritike, koji Alice uglavnom opisuju kao odličnu pop pevačicu, a stihove kao „precizne i pametno probrane, otkrivajući taman mali deo njene intime“. Da podsetimo, prethodna numera „No Roots“ provela je čak dve nedelje na vrhu prestižne Billboard alternativne radijske top liste.

Popularna akcija EXIT festivala 4+1 do 8. juna!

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace JonesDavid GuettaMartin GarrixZiggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Idles, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge. U toku je omiljena 4+1 akcija ljubitelja festivala koja traje do 8. juna i podrazumeva da društvo kupovinom četiri ulaznice, petu dobija na poklon! Ulaznice po promotivnoj ceni za 6.990 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here