CikloFest u Pančevu

  Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting sa velikim zadovoljstvom poziva na prvi po redu CikloFest koji će biti održan u subotu 03. juna, od 12 do 18h u gradskom parku „Baratuna“ u Pančevu.

  CikloFest u Pančevu

  CikloFest je zamišljen kao događaj koji će okupiti strastvene zaljubljenike u biciklizam kao i sve ostale koji žele da saznaju nešto više o ovom ekološki najtolerantijem prevoznom sredstvu. Tokom događaja građani i građanke Pančeva imaće prilike da se informišu o biciklističkim trkama i manifesatcijama širom Srbije,  kupe bicikle i opremu za bicikle i nauče kako da poprave bicikl.

  Program CikloFesta podeljen je na sledeće tematske celine:

  12-18h – Cikloturizam – Predstavljanje putovanja, biciklističkih ruta i zanimljivih destinacija koje se mogu posetiti biciklom.

  13h – Svečano otvaranje matifestacije – Predstavljanje organizatora i ReBike servisa za iznajmljivanje bicikala.

  12-18h – Pimp your bike – Radionica u okviru koje će posetioci imati priliku da zajedno sa iskusnim majstorima nauče kako da urade manje popravke i unaprede svoj bicikl.

  12-18h – Revijalno izvođenje trikova u skejt parku – Ljubitelji ekstremne vožnje i izvođenja trikova na biciklu za posetioce će prirediti šou sa mnogo zanimljivih trikova.

  12-18h – Izložba bicikala i prateće opreme – Predstavljanje bicikala, dodatne opreme i usluga izlagača.

  Prvi po redu CikloFest okupiće na jednom mestu lokalne servise, manifestacije, prozvođače bicikala i organizacije koje sa bave promocijom biciklizma.  Tokom festivala svečano će se predsatviti i ReBike servis za iznajmljivanje bicikala, prvo društveno preduzeće koje pokreće Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting. Cilj im je da podstaknu svoje sugrađane/ke da koriste bicikl kao javno prevozno sredstvo. Na taj način žele da utiču na smanjenje zagađenja, gužvi u saobraćaju i na fizičku pokretljivost ljudi.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here