Forest Fest – Festival koji spaja ekologiju, turizam, kulturu i umetnost!

Krenite sa nama u vremeplov i provedite pet dana daleko od gradske gužve i vreve, bez telefona interneta i struje. Ništa od ovoga vam nije potrebno za vrhunski provod koji nudi ovogodišnji Forest Fest. Zamenite sijalicu zvezdanim nebom, udoban krevet šatorom, zagadjen vazduh mirisima šume, zvukove automobila žuborom reke i krenite sa nama u avanturu koja će se održati od 8-12 juna na obali reke Ribnice nedaleko od sela Paštrić kod Mionice.

Forest FestLjubitelji prirode će nesumljivo uživati i u obilasku Ribničke i Šalitrene pećine, Muzeja kamena, Kumove česme, Crkve Sv. Petra i Pavla i brojnih drugih lokaliteta, a za turiste i posetioce koji žele da iskoriste sve prednosti ove fantastične destinacije i upoznaju sa načinom života na selu, moguće je noćenje u seoskim domaćinstvima o čemu se možete informisati na www.mionica.rs.

Izvođači, izdavačke kuće i umetničke organizacije iz raznih zemalja sveta će predstaviti najrazličitije žanrove kao što su: Etno trance, Psychedelic trance, Morning trance, Ambient, Chill out, Dub, Alternative, Goa Trance… Na FOREST FEST-u nastupiće svetske zvezde: E-Mantra (Altar records), ASKARI (Dacru rec.), ELEUSYN (JOOF rec.), TROPICAL BLEYAGE (Dacru rec.), NIGHT HEX (Suntrip rec.)… i mnogi drugi poznati izvođači.

I ove godine festival u šumi poziva porodice da zauzmu svoje mesto pored reke i nudi bogat program za najmlađe posetioce: Kamp za decu, takmičenja, kreativne radionice, druženje sa vršnjacima i domaćim životinjama, boravak na svežem vazduhu, sakupljanje lekovitog bilja, domaću kuhinju, nadzor vaspitača sa višegodišnjim iskustvom.

Karte do kraja maja možete nabaviti po promotivnoj ceni od 2200 dinara u WIN WIN maloprodajnim objektima širom Srbije ili putem sajta www.ddtickets.rs. U cenu ulaznice uključeno je kamp mesto na samoj obali reke, besplatan parking, pristup Spomeniku prirode Ribnica i ulaz na svih pet dana festivala.

Za sva dodatna pitanja kao i informacije o prevozu koji će biti organizovan iz pojedinih gradova, posetite www.forestfest.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here