Ciklus predstavljanja fakulteta u SKC-u

Portal Mladi obaveštava i poziva sve maturante i zainteresovane da posete ciklus predstavljanja fakulteta u Studentskom kulturnom centru. Do kraja meseca predstaviće vam se Elektrotehnički fakultet u ponedeljak 20. februara, Geografski fakultet u četvrtak 23. i Učiteljski fakultet u ponedeljak 27. februara 2017. godine. 

ponedeljak, 20. februar u 18:00 Mala sala

Ciklus predstavljanja fakulteta/ ETF u SKC-u

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu (ETF) upisaće novu generaciju studenata prve godine osnovnih akademskih studija na dva akreditovana studijska programa: Elektrotehnika i računarstvo (ER) i Softversko inženjerstvo (SI).

Diploma ETF-a godinama predstavlja ulaznicu u najprestižnije i najprofitabilnije kompanije, na atraktivnim i dobro plaćenim radnim mestima o čemu svedoči gotovo trećina diplomiranih inženjera ovog fakulteta zaposlenih u naučnim institutima, na univerzitetima i u kompanijama u zapadnim zemljama.

Osnovne informacije o fakultetu, prijemnom ispitu, upisu i studiranju daće asistenti i studenti ovog fakulteta, a svi zainteresovani kandidati moći će da postave i pitanja.

Ciklus predstavljanja fakulteta u SKC-u ETF

 

 četvrtak, 23. februar u 18:00 Mala sala

Ciklus predstavljanja fakulteta/Geografski fakultet u SKC-u

Dragi srednjoškolci, budući studenti, Geografski fakultet u Beogradu organizuje prezentaciju fakulteta, kako bismo Vas upoznali sa svim potrebnim informacijama o upisu, studijskim grupama i programima koji su akreditovani na našem fakultetu.

Postavi svakodnevne vesti u pravi kontekst, mapiraj istorijske događaje, izgradi veštinu orjentacije i navigacije, putuj pametno, saznaj sve o prostoru u kome živiš, razumi i prihvati različite ljude i njihove kulture, živi aktivno u sadašnjosti i upoznaj budućnost pre svih!

Ciklus predstavljanja fakulteta u SKC-u Geografski

 

ponedeljak, 27. februar u 18:00 Mala sala

Ciklus predstavljanja fakulteta / Učiteljski fakultet u SKC-u

DOBRIM OBRAZOVANJEM DO BOLJE OBRAZOVNE PRAKSE

Učitelj i vaspitač su osobe koje se ne zaboravljaju do kraja života, potvrđuje se svakodnevno! Kako postati dobar i voljen učitelj/vaspitač? Kako obrazovati i vaspitavati decu u najkritičnijoj etapi njihovog psihofizičkog razvoja, kako organizovati, prilagoditi i sprovesti vaspitno-obrazovni proces? Sa svim tim, ali i drugim odgovorima, kroz prizmu ličnih iskustava, upoznaće vas naši sadašnji i bivši studenti i profesori. Biće reči i o „studentskom životu“ na Učiteljskom fakultetu, studentskom naučnoistraživačkom centru, stručnim ekskurzijama, razmeni studenata, fakultetskim stipendijama, mnogim kulturnoumetničkim, javnim, sportskim, humanitarnim i volonterskim aktivnostima. Takođe, dobićete informacije o prijemnom ispitu, pripremnoj nastavi, kao i o zaposlenju i drugim mogućnostima nakon završetka Fakulteta.

Ciklus predstavljanja fakulteta u SKC-u Učiteljski

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here