Ciklusa predavanja: Vidimo se na terapiji – Porodična psihoterapija i koučing

U okviru ciklusa predavanja Vidimo se na terapiji u januaru ćemo ugostiti predstavnike porodične psihoterapije i koučinga.

Vidimo se na terapiji

Dr Jelena Pavlović je osnivač Koučing centra i predavač na European Business School u Nemačkoj. Među njenim klijentima od 2005. godine nalaze se ljudi na rukovodećim pozicijama u finansijskom sektoru, ljudskim resursima, prodaji, IT preduzetnici, talentovani mladi ljudi. Izlagala je na brojnim konferencijama, kao što su 2nd European Coaching Psychology Conference u Londonu (2009) i 19th Mentoring and Coaching Conference u Bilbau (2012). Članica je Međunarodnog društva za koučing psihologiju, kao i Evropskog saveta za mentorstvo i koučing. U svom pristupu koučingu, spaja sistematičnost i metodičnost sa kreativnošću, improvizacijom i autentičnim ljudskim kontaktom. Stalno iznova nalazi inspiraciju i motivaciju u razvoju ljudi.


Sve veća popularnost koučinga u svetu i kod nas predstavlja odgovor na potrebu da se prilagođavamo brzim promenama u našoj svakodnevici. Koučing je metodologija kojom pomažemo drugima da se prilagođavaju i menjaju u skladu sa njihovim ličnim i profesionalnim vizijama, ciljevima i planovima. Koučingom se mogu unaprediti profesionalne performanse i prevazići brojna lična ograničenja.


Jelena će pričati o tome zašto je koučing važan za psihologiju, kao i zašto je psihologija važna za koučing. Biće reči i o prvom međunarodnom programu iz koučing psihologije „Certificate in Coaching Skills“, priznatom od strane International Society for Coaching Psychology.

Predavanje će trajati 3h. Ulaz je slobodan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here