CINEPLEXX POKLON KARTICA – Pokloni nezaboravne trenutke, pokloni bioskop

Novogodišnji praznici su tradicionalno vreme darivanja, a na ceni su sve više originalni pokloni. Neka vaš poklon za najdraže ovog decembra bude drugačiji, sa mnogo stila, neponovljiv i originalan. Pitate se kako? Cineplexx je već upakovao jedan baš takav poklon, na vama je samo da ga uručite dragim osobama i uživate u njihovom osmehu. Poklonite im Cineplexx poklon karticu.

Kako su praznični dani vreme pravih filmskih hitova, na vama je da izabarete da li ćete ih obradovati savršenim 3D putovanjem kroz novu “Star Wars” svemirsku avanturu, neodoljivom muzičkom animacijom “Sing”, poslasticom za ljubitelje video igara ali i dobre akcije Assassin’s Creed, uživanjem u drami “Skrivena lepota” čiju glumačku postavu čine Vil Smit, Kejt Vinslet, Kira Najtli, Edvard Norton, ili nekim drugim filmskim ostvarenjem sa repertoara Cineplexx bioskopa. Na vama je samo da odaberete, a “mašnu” na vaš savršeni novogodišnji poklon dodajemo mi.

Kako bi iznenađenje bilo kompletno, i kako filmsko uzbuđenje ne bi prošlo bez osveženja, neizostavnih kokica i slatkih trenutaka u bioskopu, uzCineplexx poklon karticu pripremili smo i vaučer za meni kojim ćete upotpuniti vaš savršeni novogodišnji poklon.

Cineplexx poklon karticu i vaučer za meni moguće je preuzeti na blagajnama Cineplexx bioskopa. Vrednost poklon kartice možete odrediti prema sopstvenom izboru, a dobitnik istu može iskoristiti za kupovinu ulaznica za film i projekciju po izboru u periodu od dve godine. 

Pokloni nezaboravne trenutke. Pokloni bioskop.

Više informacija možete naći na www.cineplexx.rs. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here