COCA-COLA HELLENIC OTVARA VRATA BUDUĆIM MENADŽERIMA

Coca-Cola Hellenic Srbija otvorila je konkurs za dvogodišnji „Career from the bottle“ program, u okviru kog zapošljava mlade i ambiciozne ljude i nudi im jedinstvenu priliku da postanu uspešni menadžeri.COCA-COLA HELLENIC

 

Program je namenjen studentima (sa maksimalno pet preostalih ispita),  diplomcima koji tragaju za poslom, ali i onima koji imaju do dve godine radnog iskustva.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za rad u četiri sektora: komercijalni (marketing i prodaja), finansijski, lanac snabdevanja (proizvodnja i logistika) i ljudski resursi. Prijava se obavlja na internet stranici www.careerfromthebottle.com, a proces selekcije se odvija u nekoliko faza: prijava, onlajn testiranje, telefonski intervju, procena veština i kompetencija i intervju. Kandidati se mogu prijaviti do 25. januara 2016. godine, a oni koji budu izabrani počeće svoju karijeru u kompaniji početkom marta 2016. godine.

“Kao kompanija koja se razvija zahvaljujući posvećenosti svojih zaposlenih i koja je prvi izbor studenata prema Serbia Youth Voice istraživanju, uvek idemo korak dalje i pokrećemo novi program kojim želimo da zaposlimo talentovane mlade ljude  i pružimo im priliku da maksimalno razviju svoje potencijale. Cilj nam je da doprinesemo njihovom profesionalnom razvoju i izgradimo buduće uspešne lidere koji će voditi dalji napredak kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija” izjavila je Dragana Koruga Ristić, direktor sektora ljudskih resursa, u ime kompanije.

Tokom dve godine rada u kompaniji, odabrani kandidati će primati kompetivnu platu i imaće priliku da se usavršavaju na odabranoj poziciji, ali i na dodatnim projektima koji su od strateškog značaja za kompaniju. Svoje znanja, posvećenost i talenat učesnici programa će moći da pokažu prilikom vođenja tima i realizacije internacionalnog zadatka. Na kraju programa utvrđuje se uspeh svih učesnika na nivou top menadžmenta kompanije, gde se donose odluke o narednim koracima u Coca-Cola Hellenic sistemu.

Dodatne informacije o Career from the bottle programu možete pronaći na sajtu www.careerfromthebottle.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here