Da li se može živeti na Marsu? Premijera filma „MARSOVAC“ u TC Ušće

Priča o preživljanju i spasavanju koju je Met Dejmon fantastično izneo, „Marsovac: Spasilačka misija 3D“, biće premijerno prikazano u sredu, 30. septembra, sa početkom u 20 časova, u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza.

Met Dejmon MarsovacLegendarni glumac igra astronauta Marka Vatnija, koji spletom nesrećnih okolnosti ostaje sam na planeti Mars. Sa malo namirnica, on pokušava da opstane i pošalje signal na Zemlju da je živ. Do sada, filmovi koji su uključivali putovanje u svemir više su se oslanjali na naučnu fantastiku, ali je reditelj filma Ridli Skot ovaj put želeo da napravi što realističniju priču.  Film je rađen po knjizi Endija Vira i prema reakcijama kritičara može da bude najbolje ostvarenje ove godine i ujedno glavni kandidat za nagradu Oskar.

Ekipa filma MarsovacPored Dejmona u filmu igraju još i Džesika Čestejn, Džef Denijels, Šon Bin, Donald Glover, Majkl Pena i Kejt Mara.

Trejler filma „Marsovac: Spasilačka misija“ možete pogledati OVDE.

Karte za premijeru su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here