Rim Nova godina 2016.

RIM – Večni grad  sa puno lica i još više priča i istorije. Preko 2.500 godina istorije može se otkriti u ovom „večnom gradu“- od antičkog Rimskog foruma do Koloseuma i Panteona, kao i veličanstvene bazilike Sv. Petra. Posebnost Rima je zabavljanje na otvorenom, zahvaljujući prijatnoj klimi cele godine. Turisti, ali i domaćini, uživaju pijuckajući omiljena pića na otvorenom. Za zaljubljene Rim noću pruža nezaboravno iskustvo. Uostalom, Italija je zemlja romantike, Rim jedan od najlepših svetskih gradova, a noć stvorena za ljubav.

OVO JE STARA PONUDA

POČELE SU PRIJAVE ZA DOČEK NOVE 2017. GODINE

NOVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE

Termin: 29. decembar 2015. –  03. januar 2016.

6 dana / 3 noći / Autobus

(Nakon prijave, naši pratneri će vas pozvati da je potvrdite i uputiće vas na dalje korake)

Program putovanja:

 1. dan: 29.dec.2015. BEOGRAD: Hrvatska – Slovenija:

Polazak autobusa sa parkinga Sava Centra – savska strana u popodnevnim satima (oko 16h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

 1. dan: 30.dec. 2015. RIM:

Dolazak u Rim u popodnevnim časovima. Smeštanje u hotel i nakon toga slobodno popodne za odmor, šetnju i upoznavanje grada u pratnji vodiča City tour no.1 (Piazza Venecia,Vitorio Emanuele , Fontana di Trevi, saznajte zašto su španske stepenice omiljeno okupljalište mladih iz Rima, Piazza del Popolo, Piazza della Rotonda Panteon), i otkrijte sve tajne najlepšeg grada u Italiji. Smeštaj u hotel Noćenje.

 1. dan: 31.dec. 2015. RIM:

Doručak. Nakon doručka šetnja gradom uz pratnju vodiča City tour no.2 (Crkva Svetog Petra u okovima, Koloseum, Rimski Forumi, Piazza Fuime, Piazza Navona).Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u smeštaj. Individualni doček Nove 2016 Godine. Noćenje

 1. dan: 01.jan.2016.RIM-NAPULJ:

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnost i šoping. Fakultativni izlet za Napulj. Dolazak u grad bezgraničnih uzbuđenja i zanimljivih suprotnosti. Ovaj očaravajući grad mediteranskog juga je bogat istorijskim, umetničkim i kulturnim delima. Obilazak  crkve Santa Maria Maggiore, Trg Novog Isusa, Trg Plebiscita, Posilipova letnje Palate Don Ana, srednjevekovnog zamka Nuovo. Nakon obilaska Napulja mogućnost fakultativnog obilaska Pompeja, čuvenog arheološkog nalazišta, koji je bio potpuno zatrpan lavinom u erupciji vulkana Vezuv 79 godine nove ere. Zahvaljujući velikom otkriću postojanja ovog konzerviranog grada, imamo podatke o načinu života od pre skoro 2000 godina unazad. Nakon obilazaka, povratak u Rim. Repriza novogodišnje noći. Noćenje.

 1. dan: 02.jan. 2016. RIM – VATIKAN:

Doručak i napuštanje soba. Mogućnost fakultativnog obilaska Vatikana (Trga Sv. Petra,Vatikanskih muzeja, Bazilike Sv. Petra, i Sikstinske kapele) ili slobodno vreme za individualne aktivnosti i kupovanje suvenira. Polazak za Beograd u večernjim satima.

 1. dan: 03.jan. 2016. BEOGRAD: Italija – Slovenija – Hrvatska:

Noćna vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske uz pauze za odmor i osveženje. Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.


CENA ARANŽMANA PO OSOBI 169€

Hotel Palacavicchi***- Via de Ciampino 70,Ciampino (http://hotelpalacavicchi.com/en)
Nalazi se na 5 minuta vožnje od Ciampino aerodroma, u prečniku od 25m od Kasteli Romani oblasti, Arheološkog parka i istorijskog centra Rima. Hotel ima recepciju koja radi non-stop. Sobe,koje mogu biti 1/2,1/3 ili 1/4,sadrže krevet, TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, klima uređaj. Sve sobe su na prizemlju. Pojedine su moderno dizajnirane i imaju prostor za sedenje. Doručak je kontinentalni.
Aranžman obuhvata
 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u 1/3 i 1/4 sobama u hotelu Palacavicchi u Rimu doručkom
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Razgledanje grada – City tour 1 i City tour 2
 • Organizaciju putovanja u celini
Aranžman ne obuhvata
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1.00€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
 • Hotel Palacavicchi doplata za 1/2 sobu 30 € po osobi.
 • Doplata za prevoz iz Niša i Kragujevca – 10€ – plaćanje u agenciji (minimum 40 putnika)
 • Fakultativne izlete (Napulj, Pompeji, Vatikan) i organizovane žurke
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) – 4€ po osobi po noći za boravak u hotelima sa 3*.
 • Individualne troškove putnika.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI 169€

PRIJAVE SU NA KRAJU TEKSTA

 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika), za polaske iz Niša i Kragujevca cena aranžmana se uvećava za 10€
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 40€ po osobi

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 2000 dinara prilikom prijave, narednih 2000 dinara deset (10) dana od dana potpisivanja ugovora. Polovina od cene koštanja aranžmana 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2015). Ostatak 20 dana pre početka aranžmana (do 09.12.2015).
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAČANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskladjeni sa YUTA standardom.     

Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 26.01.2010.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here