Ekipa filma „Pored mene“ na specijalnoj projekciji u Cineplexx-u u Kragujevcu

Specijalna projekcija filma „Pored mene“ održana je ovog vikenda u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza uz prisustvo ekipe filma. Reditelj Stevan Filipović i glavni akteri filma Nikola Glišić, Milica Majkić i Jelena Puzić su pozdravili gledaoce u sali, koji nisu krili oduševljenje filmom, isprativši ih gromoglasnim aplauzom, sa željom da se fotografišu i uzmu autograme nakon projekcije.

Ekipa filma Pored meneFilm „Pored mene“ nam donosi priču o Olji (Hristina Popović) profesorki istorije koja je želela da menja svet. Da to ne ide tako lako, shvatiće kad otkrije da je neko od njenih učenika odgovoran za napad na nju, koji je snimljen i postavljen na internet. S obzirom da niko iz odeljenja ne želi da prizna i preuzme odgovornost, Olja se odlučuje na radikalne mere. I tako, umesto planiranog odlaska na ekskurziju, učenici iz IV/3 ostaju zaključani u školi – bez mobilnih telefona i interneta! Od tog trenutka, sve grupe u razredu, od sportista i navijača, preko fenserki i hipstera, do štrebera i gotičarki, po prvi put moraju da rade zajedno, u pokušaju da nađu rešenje. Neki od njih su u panici, poput odlikašice Sofije (Jelena Puzić), košarkaš Strahinja (Nikola Glišić) pokušava da zavede red, njegova devojka Jelena (Milica Majkić) i drugarice ne mogu da prežale otkazanu ekskurziju, a školski diler Tadija (Darko Ivić) i ekipa imaju i većih problema.

Nikola Glisic, Milica Majkic, Jelena PuzicS druge strane, Lazar (Slaven Došlo) i Isidora (Gorica Regodić), u toj noći vide priliku za žurku koja će da protrese temelje škole. Nove ljubavi, stara neprijateljstva i duboko čuvane tajne će isplivati na površinu, u noći koja će promeniti sve, a Oljini učenici će po prvi put biti u situaciji da vide osobe pored sebe nekim drugim očima. Do kraja večeri, možda će neko i pronaći odgovor na temu sastava koji im je razredna zadala – “Ljubav“.

Film se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx od 24. septembra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here