Dani društvenih igara #2: Da vidimo ko to najbolje igra Mau Mau i Asocijacije! Prijavi se

Dragi mladi prijatelji, ove godine, po drugi put, ekipa sajta PortalMladi.com organizuje projekat za sve mlade i one koji se tako osećaju – „Mesec mladih„, u okviru kojeg nam, kao završna aktivnost, slede dvodnevni – „Dani društvenih igara„!

POSLEDNJI POZIV ZA JOŠ PAR PRIJAVA!

Posle serije ozbiljnih predavanja, tribina i radionica na fakultetima širom Beograda i panel diskusija koje pomažu srednjoškolcima pred njihov predstojeći upis na fakultet, pozivamo sve vas koji volite da se igrate da nam se pridružite 19. i 20. novembrau Jevrejskoj 24  u prostorijama MEF Fakulteta, jer vas očekuju:

Dani društvenih igara 2016

Dani društvenih igara

– Pojedinačno takmičenje u, možda najpopularnijoj kartaškoj igri po školama, fakultetima i kafićima oko njih, MAU – MAUu. Pozovite svoje drugare, drugarice i kolege, prijavite se pa se možda svi zajedno sastanate na kraju, u velikom finalu. 🙂

– Ali i timsko takmičenje u igri, oko koje se možda i najviše nerviramo – Asocijacije(i to u sva tri kruga, naravno). Napravite svoju tročlanu ekipu i svi zajedno osvojite kul nagrade.

Osim samih nagrada za najbolje i najspremnije koje su nam spremili Cineplexx, Chipsy + jedna nagrada iznenađenja, naši partneri Chipsy i Knjaz Miloš će vam spremiti svoje proizvode koji će vam držati snagu i osvežavati vas tokom igranja.

KAKO SE PRIJAVITI i KAD SE IGRA?

Pojednostavili smo vam i napravili posebne formulare preko kojih se možete prijaviti za „Dani društvenih igara“.

Za ASOCIJACIJEOVDE.
Za MAU-MAU  – OVDE.

Prijave traju do 17.11., do 23:59h, dok će raspored igranja biti objavljen do 18.11.

POSLEDNJI POZIV ZA JOŠ PAR PRIJAVA!

Subota, 19. novembar, rezervisana je za 1/16 i 1/8 finala najboljih u obe igre, dok će se u nedelju 20. novembra igrati 1/4 i 1/2 finala, kao i velika finala gde će za poslednjim stolom u Mau Mauu ostati najboljih šest, a u Asocijacijama dve najbolje ekipe.

I jedan i drugi dan, takmičenja počinju u 14h (naravno, zavisi koji termin dobijete), dok će se finala u obe igre igrati u nedelju od 20h.

PRAVILA IGARA

Zna se da svako ima drugačija pravila za svaku igru, pa smo nakon istraživanja došli do jednih „univerzalnih“ pravila i možete ih pročitati na našemFB event-u, ili ovde:

Mau Mau

Asocijacije

LOKACIJA

Dođite da se igramo u prostorijama Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije – MEF, u ulici Jevrejska 24 (Dorćol)!

Hajde da vidimo ko je najviše pratio na časovima i predavanjima. 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here