Danube fun fest 2016

Danube Fun Fest, je međunarodni festival sportskog, edukativnog, kulturnog i zabavnog karaktera koji je prvi put održan leta 2015.- te godine. Tada je nešto više od 6.000 učesnika, što na sportskim turnirima, koncertima i žurkma, što na edukativnim ekskurzijama posetilo ovaj debitantski festival. Već prve godine imali smo više od 200 učesnika iz inostranstva, i to iz: Rumunije, Bugarske, Alžira, Libana, Makedonije, Nemačke, Azerbejdžana, Holandije, Grčke, Tunisa, Slovenije, čime smo opravdali, možda u početku ambicioznu parolu, „Svet u Donjem Milanovcu“. Nakon „probijanja leda“ i možemo reći uspešnog Danube fun fest – a 2015, ove godine, od devetog do četrnaestog avgusta, očekujemo znatno veći broj učesnika i posetilaca, kako iz Srbije, tako i iz zemalja širom sveta. 

Danube fun fest

Danube fun fest organizuje grupa mladih i ambicioznih ljudi pod nazivom Inicijativa mladih „Hoću!Mogu!” iz Donjeg Milanovca uz podršku donatora, sponzora i partnerskih organizacija (AIESEC, Euroijada, Nastavi tradiciju, Zaječarska Gitarijada, Portal Mladi), opštine Majdanpek, Sportskog saveza opštine Majdanpek, Turističke organizacije opštine Majdanpek, Centra za kulturu Donji Milanovac, Sportskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Asocijacije sport za sve Srbije …

PROGRAM

Turniri u malom fudbalu i odbojci na pesku – U okviru sportskog dela festivala biće organizovana međunarodna takmičenja u malom fudbalu, odbojci na pesku, stonom tenisu i basketu 3 na 3, sve za momke i devojke.

Igre bez granica na plaži – Osim takmičarskog dela programa, učesnici će imati priliku da se zabave na jako interesantnim i zanimljivim Igrama bez granica, kojima je cilj da da se takmičari opuste, nasmeju i dobro zabave. Od krosa, štafeta, plivanja, do orijentiringa, raznih poligona u prirodi i potrage za blagom, učesnici će imati jako kvalitetno vreme na prelepoj peščanoj plaži u Donjem Milanovcu.

Arheološko lokalitet Lepenski vir Rajkova pećina– U pauzama između takmičenja, biće organizovani izleti do Lepenskog Vira, Rajkove pećine, brodom do Trajanove table i uklesanog lika Decebela, na kojima će učesnicima biti predstavljene sve prirodne lepote i kulturne – istorijske vrednosti našeg kraja. Goste ćemo upoznati sa lokalnom kulturom, običajima, igrama, hranom i vrednostima i stilom života. Takođe, učesnici iz inostranstva će predstaviti folklor, nošnju, kulturu,
običaje, hranu i igre iz zemalja iz kojih dolaze.

Koncert Dejana Petrovića i Big benda Žurka na plaži, Di – džej Garnier
na DFF-u 2015. godine – Kraj svakog dana biće rezervisan za aktivnosti zabavnog karaktera: druženja, koncerti i
žurke na plaži na kojima će učestvovati vrhunski performeri: Kiki Lesendrić i Piloti, Orkestar Danijele Veselinović (trubači), Bed kopi, Di-džejevi Geo Da Silva, Igor Garnier, Gruver i mnogi drugi.

Ukoliko želite da budete deo ovog sjajnog festivala prijavite se preko e-mail adrese [email protected] ili na telefon 060 733 222 3. Cena celokupnog aranžmana iznosi 99€ (6 dana/ 5 noći u hotelu Lepenski vir sa doručkom i korišćenjem bazena i teretane, zatim narukvicu, kojom je omogućen ulazak na sve žurke i koncerte i participaciju, ukoliko neko želi da se takmiči na međunarodnim sportskim turnirima). Za učesnike koji polaze iz Beograda, biće organizovan dolazak brodom na kome će biti di-džej, devetog avgusta (cena 50€). Uskoro će biti na raspolaganju i aranžmani od jednog ili dva dana za koje će cene biti dostupne na stranici Modena travel  u odeljku festivali.

Da biste bili u toku sa najnovijim informacijama pratite nas na našoj fejsbuk stranici .

Dobrodošli na Danube fun fest 2016!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here