Delimo karte za Banging Techno – Ovaj događaj morate posetiti ovog vikenda!

Ovaj petak je rezervisan za veliku tehno žurku koja će prodrmati Savamalu! Belgrade Banging, najbolji party brend u Srbiji, poziva sve ljubitelje elektronskog zvuka na pravu tehno senzaciju na otvorenom! Banging Summer Arena, koja je već postala sinonim za dobar provod, ovog vikenda će ponovo okupiti preko 2000 ljudi. Onlyclubbing Banging Techno je zakazan za petak, 26. jun, a cena karte će biti samo 200 dinara. Ukoliko niste do sada, vreme je da se zaputite u Mostarsku ulicu br. 5, na još jedan nezaboravan rejv.

Techno na Banging način će predstaviti sjajni domaći izvođači: TKNO, D.R.N.D.Y. i Angry Egg$ – Del Muki & Gio.

TKNO je umetnik, producent, di-džej i vlasnik svoje izdavačke kuće “Tauten”. Njegove trake su puštane i podržane od strane nekih od vodećih di-džej imena u svetu: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren. On se pojavljuje na sledećim label-ima: Tauten, Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Family Grooves.

D.R.N.D.Y je mladi producent i di-džej iz Niša. Za manje od godinu dana uspeo je da potpiše svoje trake za kuće kao sto su Selected Records, Loose Records, Reload Records, District 9 Records, Tauten, Uno, Funk’n Deep, Skeleton Records, Sun:Sun Records, Jango Music i mnoge druge. Dobio je podršku nekih od najvećih imena u tehno muzici kao što su: Sam Paganini, Maceo Plex, Joseph Capriati, Loco & Jam, Richie Hawtin, Marco Carola, Joseph Capriati, Axel Karakasis, Spartaque, M.Fukuda, The Advent, Ramiro Lopez, Joey Beltram, Cristian Varela, Dandi & Ugo Locomatica, Bodyscrub, The YellowHeads, Markantoinio, Felix Da Housecat, Marco Bailey, Tom Laws i mnogi drugi.

Angry Eggs (Del Muki & Gio) je suludi, energični dvojac, momci koji su oživeli tehno scenu u Novom Sadu. U svojoj karijeri uspeli su da rade i dele pult sa mnogim imenima kao što su Lea Dobričić, Tea Vučković (SLO), LAG, Speedy, Petar Dundov, Splatter, Petar Cvetković, Timid Boy, Matthew Hoag, Goya, i mnogi drugi. Gostovali su po svim većim klabing mestima u Srbiji, a prošle godine u njihovoj biografiji zacrtano je i ime EXIT festival. Trenutno rade na prezentaciji svog zvuka sa kojim žele da vrate tehno scenu tamo gde joj je i mesto.

Belgrade Banging je pripremio i specijalne cene: ulaz će koštati samo 200 dinara, a cene pića će se kretati između 200 i 450 dinara. Posle 01h ulaz će biti 300 dinara.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Belgrade Banging vrlo jednostavno na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na [email protected]

Spremite se za đuskanje do jutra i pravac Banging Summer Arena!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here