Dnevne žurke prvi put na festivalu ljubavi na H20 Stage-u

Za svoje deveto izdanje, koje počinje za manje od nedelju dana, Lovefest je pripremio letnje osveženje u pravom smislu te reči. Od 6. do 8. avgusta na ostrvu ljubavi, po prvi put u Srbiji vas čekaju dnevne žurke na novom H2O Stage-u koji će biti smešten na gradskom bazenu.

Nekoliko hiljada najsrećnijih posetilaca, svakog festivalskog dana od podneva do 18h imaće priliku da uživa u fuziji muzike najponatijih asova domaćeg di-džejinga, setovima kultnih beogradskih underground di-džejeva, kao i najnovijem zvuku nemačke tehno scene.H20 Stage

Rezidenti beogradskog kultnog kluba 20/44 otvaraju H2O binu

Kultni beogradski underground splav koga je renomirani časopis Guardian svrstao u deset najboljih svetskih muzičkih klubova, stiže i na Lovefest. Ovog puta zavodljive disko house zvuke popularnog “Broda” na bazen donose Unknown Artist, Trole, Vlada Russ i Prodavac Meda.

Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević stižu na “Lovefest na vodi”

Drugog festivalskog dana tokom dnevnih žurki nastupiće najveće zvezde srpskog di-džejinga Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, kao i Nemanja Vlahović poznatiji kao Manjane.

Poslednjeg dana festivala na H2O Stage stiže mlada nada nemačke tehno scene Xara. Ona će zajedno sa duom Monosaccharide nastupiti u okviru Burst Showcase žurke, a kako i sama kaže Burst predstavlja srce tehno muzike. Domaća podrška biće Alexandar Ivković i Bojan Ribić.

Obezbedite svoju ulaznicu za dnevne žurke na vreme

Cena trodnevne ulaznice za bazen košta 900 dinara, dok će jednodnevne karte za H2O Stage moći da se kupe za 400 dinara. Ulaznice za dnevne žurke festivala ljubavi moći će da se kupe na ulazu u gradski bazen svakog dana od podneva do 18h.

Letnji kokteli na Jäger Fresh Chill Zoni

Osim muzičkog programa, tokom dnevnih žurki na bazenu vas čekaju i ledena Jager osveženja, kao i zona za odmor preko dana. U simpatično uređenoj retro prikolici sve posetioce čekaju lazy begovi i brojna iznenađenja. Osim koktela sve ljubitelje ovog pića čeka i ledeno hladan Jager.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here