Dnevnjak za Kosmet

U Domu kulture Studentski grad, održana je humoristička predstava „Dnevnjak“, u organizaciji studenata sa Fakulteta političkih nauka.

Studentske organizacije Srpski politički forum, Studentska unija FPN i Unija studenata socijalnog rada, organizovale su dogadjaj s ciljem prikupljanja novca za najugroženije porodice sa Kosova i Metohije u sklopu humanitarne akcije ,,Osmeh za Kosmet“, koja će se realizovati u maju ove godine. Cena karata bila je 350 dinara, a karte su rasprodate velikom brzinom.

12524223_880314478744116_6528704728334022113_nStudente su zabavljali Miloš Milaković, poznatiji kao večiti student Ćićo, Damir Jovanović, iliti uticajni tviteraš Aljoša, „Neće ona niđe“ Đorđija Andrić i predstavnica nežnijeg pola, u skečevima sponzoruša i ne baš tako nežna šalteruša Koviljka, simpatična Nataša Mrđa.

Predstavu je svojim šalama započeo student iz Crne Gore, Đorđija, pričajući o svojim planovima posle fakulteta među kojima je i taj da kupi studentske domove i nazove ih po najpoznatijem beogradskom studentu Miloradu Dodiku.

Za studente svakako najinteresantniji skeč, bio je budući skeč u serijalu ,,Sukob studenata sa privatnog i državnog fakulteta“.

Jesi li video kako gazim pešake kao mali Mitrović? – započeo je Aljoša crnim humorom, nasmejavši publiku.

I ovaj put,  večiti student Ćićo, oduševio je studente svojim jadikovanjem o mukama kroz koje poraze studenti državnog fakulteta. Sukod se završava tako što Ćićo, ljut i nervozan, juri Aljošu s namerom da ga prebije.

Drugi deo druženja sa glumcima, bio je u formi tribine, što se pokazalo kao dobra ideja, jer su studenti imali šta da pitaju.

Ako iko od vas planira da otvori kafanu u budućnosti, a s obzirom na to da studirate Fakultet političkih nauka… sa studentima, uglavnom sa FPN-a, našalio se Miloš Milaković. Bilo je odlično. Publika je bila dobra. Sviđa mi se ovaj vaš Studentski grad. –  rekao je on kasnije.

Emisija ,,Dnevnjak“ na svom YouTube kanalu, u saradnji sa ,,Radio-televizijom Vojvodine“ aktivno izbacuje nove video snimke u kojima se bave aktuelnim, često studentskim temama kojima Zajebavaju pošten svet, kako oni kažu. Popularnost su stekli uoči Nove godine, anketom u kojoj, na ulicama Novog Sada, ispituju prolaznike gde će za doček.

Autorka: Tijana Sibinović

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here