Dobro je znati – NAPOR se isplati!

Konkurs za učešće mladih od 15 do 25 godina u realizaciji projekta

„Dobro je znati – NAPOR se isplati!“

Pozivaju se mladi za učešće u realizaciji projekta „Dobro je znati – NAPOR se isplati! u periodu od 05. jula do 15. avgusta 2016. godine u Beeogradu.

isplati

  • Želiš da stekneš nova znanja, veštine i kompetencije, da usvojiš asertivan način komunikacije, da stekneš sposobnosti koje će ti pomoći da se lakše zaposliš?
  • Želiš da naučiš kako da se spremiš za intervju sa poslodavcem, kako se piše biografija (CV), Motivaciono i Propratno pismo, kako se vodi javni nastup i kreira prezentacija?
  • Želiš da stekneš nova poznanstva i radiš u Timu sa mladim ljudima, da saznaš nova iskustva, razmeniš inovativne ideje i učestvuješ u pripremi i realizaciji projektnih aktivnosti?
  • Želiš da otkriješ svoje potencijale i afinitete, da izgradiš samopouzdanje, naučiš kako da upravljaš vremenom i konfliktima i prođeš radnu praksu u udruženju ili kompaniji?
  • Želiš da se upoznaš sa radom udruženja mladih i za mlade, koje se bavi omladinskim radom, promocijom zdravih stilova života, zaštitom ljudskih prava i tako saznaš sa kakvim se poteškoćama suočavaju mladi iz osetljivih grupa?
  • Želiš da volontiraš i baviš se omladinskim radom, da postaneš omladinski radnik/ca ili omladinski lider/ka, možda vršnjački edukator i tako doprineseš boljem okruženju za sve nas?

Ukoliko zaista želiš, nešto da promeniš, ovo je idealan način da se prijaviš za učešće u realizaciji projekta „Dobro je znati – NAPOR se isplati!“ na sledećem linku:

Rok za prijavljivanje je 30. jun 2016. godine do ponoći!

Edukativne aktivnosti će biti organizovane u Kancelariji za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave grada Beograda (KZM – GNEZDO), gde će za sve učesnike/ce biti obezbeđen adekvatan prostor za rad, ishrana i sav potreban materijal za edukativne aktivnosti. Više informacija o KZM – GNEZDO možete videti ovde: http://kancelarijazamlade.rs

Projekat „Dobro je znati – NAPOR se isplati!“ realizuje Centar za osnaživanje mladih osoba koje žive sa HIV-om i AIDS-om „AS“, kao deo programa „Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka! – dopunjeno izdanje“ koji sprovodi Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR), finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije (MOS).

2

Očekujemo te!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here