Novi sajt „Bez barijera“ počeo sa radom!

Web platform kreirana je u okviru projekta Bez Barijera 2015/16 god. koji je podržan od strane  YIHR (Youth Initiative for Human Rights) i Internews-a.

Projekat Bez Barijera je nastao kao ideja mladih ljudi iz regiona koji imaju za cilj da pomognu mladim ljudima pri izboru svog zanimanja odnosno prilikom profesionalne orijentacije.

"Bez barijera"

Bez Barijera je projekat koji za cilj ima kreiranje web platforme za karijerno savetovanje i informisanje za mlade ljude iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore, poboljšanje obrazovnih postignuća,  priprema za obrazovanje nakon srednje škole i zapošljivost mladih kroz bolje informisanje za donošenje odluke o budućnosti i opcijama rada i karijere. Pored toga mladi iz četiri zemlje imaju pristup visoko kvalitetnim informacijama za karijeru, informacije o formalnom obrazovanju i mogućnosti bez formalnog obrazovanja, mogućnost za samoprocenu kroz psihološki kreirane testove.

Web platoforma sadrži sve podatke koji su potrebni za profesionalnu orijentaciju. Od testova samoprocene pa do obavljanja intervjua za posao.

Na stranici možete pronaći: testove sposobnosti, interesovanja i zanimanja, javne univerzitete u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, aktivne nelvadine organizacije iz navedenih zemalja, deficitarna zanimanja, kako napisati CV i kako obaviti intervju za posao. Pored toga na stranici možete pronaći oglase za posao, pozive za edukaciju, seminare, konferencije…

Web site: https://bezbarijera.com/ 

Facebook : https://www.facebook.com/BezBarijera/  

Naš tim se sastoji od:

  • Samir Purić– Bosna i Hercegovina
  • Smilja Bojković– Srbija
  • Nerma Kantić– Bosna i Hercegovina
  • Dragana Tufegdžić– Crna Gora
  • Joco Glavaš– Hrvatska

Web development:

  • Amar Švraka– Bosna i Hercegovina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here