Domaći bendovi sa svetskim zvezdama na glavnoj bini Exita!

Na glavnoj bini EXIT festivala imaćeš prilike da čuješ i domaće bendove koji će nastupiti uz velike zvezde ovogodišnjeg festivala kao što su The Prodigy, Ellie Goulding, David Guetta, Bastille, The Vaccines, Wiz Khalifa, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Stormzy, Tinariwen, i brojni drugi njima će se pridružiti i slovenački producent Gramatik, zatim jedna od najvećih grupa sa ovih prostora Disciplin A Kitschme, uživaćes još i uz Repetitor, Irie FM i EXIT Sea DanceKillo Killo Bandu kao i uz poznate repere, nastupiće Reksona, Ikac i Struka, hip-hop zvezda DJ Iron kao i dancehall-reagee majstor JSTAR iz Engleske.

Josipa Lisac, Urban&4, Cock Sparrer, The Black Heart Rebellion, My Baby, Dub Pistols, Bad Copy, Božo Vrećo, Kensington, Lollobrigida, Stray Dogg, Grubb samo su neka od imena koja će nas od 7. do 10. jula uvesti u muzički raznobojni svet Fusion bine.

Gramatik, EXITMaceo Plex i TTP Reunion za najjače izdanje mts Dance Arene!

Ovogodišnjem programu svetski famozne mts Dance Arene, pridružio i najtraženiji house DJ i producent današnjice Maceo Plex. Specijalno za EXIT, u punom tročlanom sastavu, okupiće se i najpopularniji DJ sastav sa ovih prostora TTP – Teenage Techno Punks!

Najbolje festivalsko letovanje na peščanim plažama EXIT Avanture

Voliš provod u kampu? Spremi se jer i ovog leta jedna od najvećih atrakcija EXIT i Sea Dance festivala je – peščana plaža! I ovogodišnja lokacija za živopisni EXIT Village je čuveno kupalište Štrand. Ultimativna letnja avantura nastaviće se u Sea Dance kampu, smeštenom na čuvenoj jadranskoj plaži Jaz.

EXIT Sea DancePožuri i nabavi svoju ulaznicu za EXIT avanturu!

Exit festival se kreće ka novom rekordu sa popunjenih 90% kapaciteta tvrđave, požuri i nabavi svoje ulaznice što pre jer sve vrste ulaznica, za EXIT i Sea Dance, kao i za celu EXIT Avanturu, uključujući komplete i jednodnevne ulaznice, po aktuelnoj ceni biće dostupne još najkasnije do petka 1. jula ili čak pre, do isteka zaliha!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here