VELIKI UDAR U CINEPLEXX-u: Stiže 5. nastavak animirane avanture „Ledeno doba”

Stara ekipa i nove avanture stižu na veliko bioskopsko platno! Pretpremijerne projekcije filma „ Ledeno doba: Veliki udar” 3D sa dobro poznatom družinom, prikazivaće se od subote, 9. jula u bioskopima Cineplexx Delta City,UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza, u nekoliko termina.

Ledeno doba pretpremijera, Cineplexx

Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret. Njegova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova. Film će biti i sinhronizovan na srpski, a glasove glavnim junacima će pozajmiti već poznata ekipa glumaca iz prethodnih delova.

Ledeno doba Veliki udar, CineplexxGlasovi na koje ste navikli

Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je glumac Nikola Đuričko,  lenjivca igra Srđan Miletić. Voji Brajoviću studio 20th Century Fox poverio je ulogu tigra Dijega, dok Isidora Minić sihronizuje mamuta Eli. Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu, glas je pozajmioSergej Trifunović. Maša Dakić je oživela ćerku mamuta Menija i Eli, Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove babe. Rediteljka sinhronizacije animiranog filma Ledeno doba: Veliki udar je Iva Milošević.

Ledeno Doba 5, CineplexxDeo glumačke i autorske ekipe filma će prisustvovati premijernoj projekciji filma koja je zakazana za 9.jul, u bioskopu Cineplexx Delta City sa početkom u 17 časova.

Karte za pretpremijerne projekcije animirane avanture „Ledeno doba: Veliki udar“ 3D su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here