Drugi Danube Fun Fest u Donjem Milanovcu

Danube Fun Fest – Svet u Donjem Milanovcu

Nakon prošlogodišnjeg prvog međunarodnog sportsko-edukativnog Danube Fun Fest- a, koji je ugostio više od 300 stranih i 6 000 domaćih turista, članovi Inicijative mladih „Hoću! Mogu!“ iz Donjeg Milanovca užurbano se pripremaju da i ovog leta svet dođe u Donji Milanovac.

Danube Fun FestU moru letnjih zabavnih festivala u Srbiji, Danube Fun Fest razlikuje to što u prvi plan stavlja međunarodnu saradnju mladih, promociju zdravog načina života, aktivizam i volonterizam. Mladi iz različitih zemalja sveta će se od 09. do 14. avgusta u gradu na Dunavu družiti, ali i učiti, nadmetati u sportovima, obilaziti znamenitosti Nacionalnog parka Đerdap i uživati u koncertima na obali reke. Gosti iz Alžira, Azerbejdžana, Turske, Grčke, Libana, Italije, Nemačke predstavljaće svoju zemlju ne samo na sportskim turnirima u malom fudbalu, basketu, odbojci na pesku i stonom tenisu, već i na „Raskršću kultura – Cultural Crossroads“ u okviru kojeg će svaki tim nastojati da nas nauči po nešto o svojoj zemlji kroz hranu, običaje, ples, interesantne priče.

Ideju o međunarodnom volonterizmu i mobilnosti mladih prepoznala je i Evropska komisija, budući da ćemo uz pomoć parterske organizacije iz Turske dovesti oko četrdesetak volontera iz čitave Evrope, koji će učestvovati u organizaciji festivala. Osim organizacije festivala, oni će učestvovati u i edukativnim radionicama čije će teme biti mogućnosti Erazmus + programa i fondova i Evropskog volonterskog servisa, koje će biti otvorne za sve zainteresovana.

U predasima između turnira i radionica postarali smo se da priredimo dobar zabavni program. Ove godine na obalama Donjeg Milanovca sviraće Piloti, Bad Copy, Orkestar Danijele Veselinović, DJ Geo Da Silva, DJ Garnier, DJ Coa i mnogi drugi.

Ove godine nudimo dva različita paket aranžmana: pet noćenja sa doručkom u hotelu „Lepenski vir“ uz narukvicu za ulazak na žurke na plaži koštaće 99 evra. Za avanturiste i sve one koji žele da uštede neki dinar, tu je i paket aranžman Danube Fun Fest kamp, koji obuhvata kamp mesto i narukvicu za skromniju cenu od 35 evra.

Za sve one koji dolaze iz pravca Beograda, organizovali smo posebnu poslasticu – putovanje brodom Aquastar Maxim uz fenomenalne DJ-eve, odličnu hranu i bar. Započnite Danube Fun Fest avanturu 9. avgusta fantastičnom žurkom na brodu! Karte možete nabaviti po ceni od 50 evra, ali požurite, broj mesta je ograničen.

Za one najvrednije imaćemo i specijalni promotivni period za kupovinu narukvica od 1. do 15. jula, a za sve informacije posetite naš sajt www.danubefunfest.hocumogu.co.rs ili fejsbuk stranicu www.facebook.com/www.hocumogu.co.rs/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here