Kako tehnologija utiče na slobodu stvaranja?

  Predavanje „Kako tehnologija utiče na slobodu stvaranja?“ u DKSG

  U subotu 16. jula u 17 časova u Klubu-knjižari Magistrala Doma kulture Studentski grad biće održano predavanje „Kako tehnologija utiče na slobodu stvaranja?“

  tehnologija

  Petar Kalezić i Bojan Perkov iz Share Fondacije će u razgovoru sa publikom otkriti kako korišćenje informacionih tehnologija postaje sve veći deo naše svakodnevice, i kako je neophodno razmotriti različite probleme i izazove koji nastaju na intersekciji društva i tehnologije.

  Takođe, govoriće se i o značaju ljudskih prava i sloboda u digitalnom okruženju, pre svega o slobodi izražavanja, pravu na privatnost i zaštitu podataka o ličnosti, otvorenom pristupu znanju i transparentnosti organa vlasti.

  Sam događaj biće upotpunjen matineom koji će biti održan nakon samog razgovora.

  GG dijalozi predstavljaju ciklus predavanja i razgovora iz oblasti kulture i umetnosti sa ciljem edukacije, podizanja svesti o značaju neformalnog obrazovanja, deljenja iskustva i znanja kao i razvijanje kritičkog mišljenja među mladima. Predavanje „Kako tehnologija utiče na slobodu stvaranja?“ se organizuje uz podršku Goethe-Instituta i Doma kulture Studenstki grad. 

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here