Drugi Savamala book fest

  Od 5. do 8. maja, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), u organizaciji City Magazine Belgrade i Makart: On-Line Knjižara, a uz podršku Baileys Srbija, održaće se drugi Savamala Book Fest, koji će svečano otvoriti dobitnik ovogodišnje NIN-ove nagrade za roman godine, Dragan Velikić.

  Mikser Haus će se od 5. do 8. maja pretvoriti u knjižaru – biblioteku – čitaonicu – striparnicu – radionicu, gde će posetioci imati priliku da prelistaju, pročitaju, kupe nesvakidašnje naslove domaćih i stranih autora, a posetioci će imati jedinstvenu priliku da po specijalnim cenama sniženim do 20%, kupe izdanja više od 50 izdavača, najavljeno je na sajtu Mikser Hausa.

  Tokom četiri dana festivala publika će imati priliku da na drugačiji i nov način iskusi kulturu čitanja i knjige, upozna se sa nesvakidašnjim naslovima domaćih i stranih pisaca, otkrije mlade, neafirmisane autore i učestvuje u bogatom pratećem programu u vidu tribina, radionica, kao i odabranom večernjem muzičkom programu.

  U četvrtak i petak radno vreme festivala je od 12 do 22h, dok je u subotu i nedelju od 10 do 22h

  Jednodnevna ulaznica za Savamala Book fest je 150 dinara.

  Izvor: www.ekonomski.net/

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here