EBEC – Novosadski Dani Inženjera

  Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Novi Sad, organizuje projekat ,,EBEC – Novosadski dani inženjera”  koji je od izuzetnog značaja za studente Univerziteta u Novom Sadu. Inženjersko takmičenje održaće se od 24.03. do 27.03.2016. godine. u koje su pored samog takmičenja uključene i soft skills i IT radionice.

  Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada je neprofitna, apolitična studentska organizacija. Novosadski ogranak međunarodnog udruženja studenata tehnike Evrope – BEST je jedna od 96 lokalnih BEST grupa, koje se nalaze na isto toliko univerziteta u 33 države širom Evrope.

  Promotivna slika

  EBEC (European BEST Engineering Competition) je jedan od najbrže rastućih projekata naše organizacije. U okviru ovog inženjerskog takmičenja pet timova od po četiri učesnika takmiče se jedni protiv drugih u rešavanju stvarnih problema kompanije (studija slučaja) ili izrade rešenja za dati zadatak sa ograničenom količinom materijala u ograničenom vremenskom periodu (timski dizajn). Takmičenje se sastoji od tri runde: lokalne, regionalne i evropskog finala. Studenti tehničkih, tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu imaju mogućnost da učestvovanjem na ovom takmičenju iskažu svoje veštine i sposobnosti.

  Učešće na takmičenju i radionicama je besplatno.

  Više informacija možete pronaći na:

  http://bestns.org.rs/

  https://www.facebook.com/BEST.Novi.Sad/

  http://ebec.rs/2016/

  https://www.facebook.com/EBEC.Novi.Sad/

  Prijave za učešće u ,,EBEC – Novosadski dani inženjera” se nalazi na sajtu:

  http://ebec.rs/2016/prijava/

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here