Peta po redu Konferencija studenata Fakulteta Organizacionih Nauka

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka ove godine od 24. do 28. marta organizuje petu po redu Konferenciju Studenata Organizacionih Nauka-KSON. Projekat će se tradicionalno realizovati u studentskom kompleksu “Ratko Mitrović” na Zlatiboru.

Tema ovogodišnje konferencije pod nazivom “Društvena odgovornost- izbor ili neophodnost“ objedinjuje priču o kompanijama koje uspešno posluju u Srbiji i načinu na koji se one nose sa društvenom odgovornošću u savremenom svetu.

Konferencija studenta

Projekat  je do sada okupljao stotine studenata i omogućavao  im da budu u interakciji sa stručnjacima u oblasti menadžmenta, marketinga i informacionih tehnologija  i iz prve ruke otkriju pojedinosti u vezi sa poslovanjem i konkretnim primerima iz prakse. U okviru projekta organizuju se brojne radionice i takmičenja kroz koje studenti mogu da iskažu kreativnost i takmičarski duh, ali i da osvoje zanimljive nagrade i ostvare kontakte.

Saznajte zbog čega su druženje, zabava i usavršavanje sinonimi za KSON i postanite deo velike konferencije koja iz godine u godinu napreduje i  raste, kako u pogledu broja i stručnosti predavača tako i u pogledu broja prijavljenih studenata koji su željni novih iskustava, znanja i poznanstava.

Jedna od prvih asocijacija na ovu organizaciju je upravo KSON koji svojim dugogodišnjim trajanjem i razvojem predstavlja pravi odraz već poznatog slogana Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka “Jer studiranje nije samo broj položenih ispita!”

Dodatne informacije o konferenciji kao i način prijavljivanja možete pronaći nasajtuorganizacije ili na zvaničnoj FejsbukstraniciKSON-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here