EDUfair sajam obrazovanja

  Ove godine 10. i 11. marta u hotelu Crowne Plaza se organizuje 14. po redu međunarodni sajam obrazovanja EDUfair. Preko 100 domaćih i stranih izlagača (univerziteti, fakulteti, više škole itd.) će se predstaviti mladima i pomoći u donošenju veoma bitne odluke.
  EDUfair
  Univerziteti iz Slovenije, Italije, Austrije, Rusije, Amerike, Kanade i mnogih drugih zemalja će prezentovati svoje ustanove. Pored informacija o osnovnim studijskim programima, studenti završnih godina moći će da se informišu i o upisu MBA programa i master studija, kako u Srbiji tako i u svetu.
  Slovenija je ove godine zemlja počasni gost koja našim đacima nudi jedinstvenu priliku da studiraju u Sloveniji kao njihovi državljani. Na sajmu se takođe mogu dobiti informacije o praksama u inostranstvu.
  Biće organizovane nagradne igre, osvajanje putovanja, upoznavanje sa studentima, informisanje o studentskim kreditima, stipendijama itd. 
  Događaj koji se ne sme propustiti. DOĐEŠ. VIDIŠ. ODLUČIŠ.
  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here