ELSA-ina škola održivog razvoja

ELSA (Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika) vas poziva da se prijavite na HI ELSA-inu školu za buduće lidere – Održivi razvoj, koju organizuje uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine. Seminar će se održati od 09. do 12. novembra 2018. na Kopaoniku.

U prvom delu seminara obrađuju se liderske veštine (javni nastup, timski rad, pisanje projekata, upravljanje vremenom), treninge vode treneri sa višegodišnjim iskustvom, a druga polovina je posvećena centralnoj temi – Održivi razvoj. Smatramo da je ovo vrlo aktuelna i značajna tema, jer održivi razvoj podrazumeva razvoj društva koji raspoloživim resursima zadovoljava ljudske potrebe, osiguravajući dugoročno postojanje ljudskog društva i njegovog okruženja. Predavanja će održati eminentni stručnjaci, sa posebnim osvrtom na to da koncept održivog razvoja predstavlja novu strategiju i filozofiju društvenog razvoja. Polaznici dobijaju sertifikate.

Svi zainteresovani kandidati treba da uz popunjen prijavni formular pošalju CV do 30. oktobra 2018. Najkvalitetniji kandidati dobijaju punu stipendiju koja pokriva troškove smeštaja i ishrane. Svi polaznici plaćaju prevoz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here