Vizualizator traži volontere

Voliš da fotkaš, ali šta zaista znaš o fotografiji? Budi deo kreativnog organizacionog tima Festivala fotografije VIZUALIZATOR, zabavi se i uči, razvijaj svoje profesionalne sposobnosti.

Odnosi s javnošću, copywriting, marketing, novinarstvo, dizajn, kustoska praksa, produkcija, organizacija, montaža, animacija, IT…spremni smo za vaše ideje i stvaralačku energiju!

Festival Vizualizator je pravo mesto za tebe !

Centar za razvoj fotografije organizuje šesti Festival fotografije Vizualizator, od 22.novembra do 22.decembra 2018. u Beogradu.

Vizualizator je dinamičan kulturni događaj koji predstavlja ulogu i značaj fotografije u društvu i umetnosti kroz izložbe priznatih fotografa, zanimljive i edukativne tribine i radionice.

Teme su uvek aktuelne: od dagerotipija do selfija, kustoske prakse do foto-novinarsta, Vizualizator angažuje vaš um i čulo vida kroz sadržaje koje otkrivate po prvi put.

Upoznajte znamenite i poznate ličnosti, usudite se da pitate, saznate, naučite i stvarate nove sadržaje. Postanite sposobni organizatori i time sebi obezbedite dobru preporuku za rad.

Učešće u ovom projektu pomoći će ti da stekneš nova znanja i iskustva, unaprediš svoje veštine i uspostaviš kontakte sa brojnim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija ! Po završetku festivala, svaki volonter dobija preporuku i sertifikat !

Ako pored svog znanja smatraš i da si ozbiljna i ambiciozna osoba – ovo je idealna odskočna daska za razvoj tvoje buduće karijere, kroz kontake i saradnju sa najvažnijim institucijama u zemlji (univerziteti, kulturni centri, galerije, muzeji, ministarstva, ambasade i dr.).

Pošalji prijavu sa CV i motivacionim pismom na mejl adresu[email protected] !

Rok za prijavu je 1. novembar u ponoć !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here