ELSA organizuje posetu Gradskom zavodu za veštačenja.

  Gradski zavod za veštačenja osnovan je Rešenjem Skupštine grada Beograda 24.01.1974. godine, na inicijativu pet sudova grada Beograda, kao ustanova koja vrši delatnost od posebnog društvenog interesa.  U delatnosti Gradskog zavoda za veštačenja spadaju: tehnička kontrola projektne dokumentacije, nadzor nad izgradnjom objekta, tehnički pregledi izvedenih radova, veštačenja, eksproprijacije, procene svih vrsta imovina.

  ELSA5.

  Opis posete: Poseta će se održati u saradnji sa zaposlenima u Gradskom zavodu za veštačenja gde će se studenti Pravnog fakulteta upoznati sa radom Gradskog zavoda za veštačenja, čuti kratko predavanje od izvršnih direktora Zavoda i upoznati se sa sudskim veštacima iz različitih oblasti koje spadaju u delokrug rada Zavoda za veštačenja.

  Vreme i datum posete: 07.12.2016. godine u 10h

  Mesto posete: Svetozara Markovića br. 42, Beograd

  Broj učesnika je ograničen.

  Način prijavljivanja: E-mail sa naznakom „POSETA“ koji sadrži Vaše ime, prezime i broj telefona poslati na [email protected].rs najkasnije do 05.12.2016 u 23:59h.

  Informacije:

  Aleksandra Andrejić

  062 387 517

  Vladan Miletić

  069 769 039

  Aleksandra Todorović

  060 577 88 38

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here