Erasmus+ Mladi u akciji info dan

volonter
Slika sa FB eventa organizatora

Vega omladinski centar vas poziva na “Erasmus+ Mladi u akciji” info dan koji će se održati u ponedeljak, 28. novembra, od 18 časova na Splavu Arkabarka (Ušće BB). Predstavićemo vam programe za mlade finansirane od strane Evropske Unije: Evropski Volonterski Servis, omladinske razmene i treninge za mlade.

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su OBAVEZNE i vrše se popunjavanjem formulara do petka, 25. novembra, u 23:59 putem sledećeg linka: https://goo.gl/VvMYh4. U subotu, 26. novembra, bićete obavešteni/e o rezervaciji mesta.

Erasmus+ je program Evropske Unije vezan za obrazovanje, omladinu i sport, koji traje od 2014. do 2020. god. Erasmus+ Mladi je zamenio program Mladi u akciji. Samo neki od ciljeva programa su: razvijanje veština mladih, promocija aktivnog građanstva, multikulturalnost, tolerancija, višejezičnost… Jedini uslov za učestvovanje u Erasmus+ programima za mlade je imati minimum 13 godina i živeti u Evropskoj Uniji ili nekoj od partnerskih zemalja (npr. u Srbiji)!

Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete Erasmus+ program, saznate kako da aplicirate za projekte i čujete nezaboravna iskustva mladih koji su već učestvovali!

Za dodatna pitanja možete pisati Vega omladinskom centru na: [email protected].

Događaj na Fejsbuku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here