Još samo 7 dana do zatvaranja prijava za PRIVREDNI FORUM MLADIH 2016 V.2

Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju „Privredni forum mladih 2016“, koja se realizuje u okviru projekta „Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.

Konferencija će trajati pet dana u periodu od 12. do 16. decembra, a mogućnost učešća će ostvariti trideset timova (ukupno 60 učesnika) koji na najbolji način predstave svoju poslovnu ideju. Učesnici će tokom trajanja konferencije imati priliku da razviju svoju ideju, napišu biznis plan i kroz rad sa stručnim predavačima i mentorima steknu neophodno znanje iz oblasti marketinga, prodaje, administracije, finansija.

PFMPredavači koji će raditi sa učesnicima su: Nenad Paunović, Milan Trbojević, Martina Anđelković, Rade Joksimović, Branimir Melentijević, Igor Zarol, Marko Obradović EDGE, Miloš Mijić, Ognjen Radić, Dimitrije Jelić, Petar Donić, Vladimir Vulić.

Mesto održavanja konferencije je studentsko odmaralište “Radojka Lakić” na Avali, a privredni forum mladih stipendira 90% troškova učešća na konferenciji svakog člana. Preostalih 10% kotizacije u iznosu od 1200 RSD predstavlja pokazatelj predanosti i motivisanosti učesnika za učešće na konferenciji. U tu cenu uračunati su smeštaj i obroci za sve dane tokom trajanja konferencije.

*Uslovi za prijavu:

-do 30 godina starosti

-obavezne prijave u paru (sve timove čine 2 osobe)

Prijave su otvorene do 30.11.2016 do 23:59h

PRIJAVI SE!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here