ESN BelUPgrade raspisuje konkurs za članove PR tima!

  Da li se bavite grafičkim dizajnom, fotografijom ili ste IT koji se bavi uređivanjem sajtova, i voleli biste nove izazove u toj oblasti?
  Da li vam je važno da taj izazov uvek bude nešto drugačije, da imate potpunu slobodu u radu i prilike za usavršavanje?

  ESN BelUPgrade

  Ako je odgovor da, PR tim ESN BelUPgrade-a je pravo mesto za vas!

  Otvoren je konkurs za sledeće pozicije:
  – dizajner
  – fotograf
  – IT

  Radićete u internacionalnom okruženju uz mogućnost da isprobate sve svoje ideje, ali i naučite mnogo više od onog što ste planirali, sarađujući i družeći se sa otvorenim, kreativnim i motivisanim volonterima i stranim studentima, uvek spremnim da svoju zemlju i kulturu približe drugima na najbolji mogući način i uče jedni od drugih.

  Event, SocialErasmus i Buddy tim naše sekcije konstantno rade na organizovanju najrazličitijih događaja, putovanja i radionica, u saradnji sa srpskim i stranim studentima, brojnim trenerima, Univerzitetima ali i drugim studentskim organizacijama, a uspeh svake od akcija leži u zapaženoj promociji.

  Za prijem na poziciju dizajnera je poželjno osnovno poznavanje programa grafičke obrade i kreativnost, dok je za poziciju fotografa neophodno posedovati fotoaparat i želju da fotografijama prenesete posebnost atmosfere koja vlada na našim događajima. Ukoliko ste pak zainteresovani da postanete naš novi IT, potrebno je osnovno iskustvo u uređivanju sajtova.

  Osim na lokalnom nivou, vaš rad može biti inspiracija članovima preko 500 ESN sekcija iz cele Evrope, a ukoliko poželite, možete se priključiti i nekom od internacionalnih timova i slikati i dizajnirati za događaje bilo gde u Evropi.

  Neka vaša ESN avantura počne! PRIJAVNI FORMULAR
  Prijave su otvorene od 04. do 10. aprila u 23.59h, a intervjui će se održati 12. aprila. Vreme i mesto održavanja intervjua biće saopšteni po zatvaranju prijava, putem e-mail kontakta koji ste naveli u formularu.
  Svi dobijeni podaci tretiraće se kao poverljivi i koristiti isključivo u svrhu selekcije kandidata. Podaci neće biti zloupotrebljeni ili distribuirani trećim licima.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here