ESN BelUPgrade raspisuje konkurs za članove PR tima!

Da li se bavite grafičkim dizajnom, fotografijom ili ste IT koji se bavi uređivanjem sajtova, i voleli biste nove izazove u toj oblasti?
Da li vam je važno da taj izazov uvek bude nešto drugačije, da imate potpunu slobodu u radu i prilike za usavršavanje?

ESN BelUPgrade

Ako je odgovor da, PR tim ESN BelUPgrade-a je pravo mesto za vas!

Otvoren je konkurs za sledeće pozicije:
– dizajner
– fotograf
– IT

Radićete u internacionalnom okruženju uz mogućnost da isprobate sve svoje ideje, ali i naučite mnogo više od onog što ste planirali, sarađujući i družeći se sa otvorenim, kreativnim i motivisanim volonterima i stranim studentima, uvek spremnim da svoju zemlju i kulturu približe drugima na najbolji mogući način i uče jedni od drugih.

Event, SocialErasmus i Buddy tim naše sekcije konstantno rade na organizovanju najrazličitijih događaja, putovanja i radionica, u saradnji sa srpskim i stranim studentima, brojnim trenerima, Univerzitetima ali i drugim studentskim organizacijama, a uspeh svake od akcija leži u zapaženoj promociji.

Za prijem na poziciju dizajnera je poželjno osnovno poznavanje programa grafičke obrade i kreativnost, dok je za poziciju fotografa neophodno posedovati fotoaparat i želju da fotografijama prenesete posebnost atmosfere koja vlada na našim događajima. Ukoliko ste pak zainteresovani da postanete naš novi IT, potrebno je osnovno iskustvo u uređivanju sajtova.

Osim na lokalnom nivou, vaš rad može biti inspiracija članovima preko 500 ESN sekcija iz cele Evrope, a ukoliko poželite, možete se priključiti i nekom od internacionalnih timova i slikati i dizajnirati za događaje bilo gde u Evropi.

Neka vaša ESN avantura počne! PRIJAVNI FORMULAR
Prijave su otvorene od 04. do 10. aprila u 23.59h, a intervjui će se održati 12. aprila. Vreme i mesto održavanja intervjua biće saopšteni po zatvaranju prijava, putem e-mail kontakta koji ste naveli u formularu.
Svi dobijeni podaci tretiraće se kao poverljivi i koristiti isključivo u svrhu selekcije kandidata. Podaci neće biti zloupotrebljeni ili distribuirani trećim licima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here