“Privredni forum mladih 2017”: Konferencija omladinskog preduzetništva

  Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju “Privredni forum mladih 2017“, koja se realizuje u okviru projekta “Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.

  Privredni forum mladih

  Učesnici će tokom trajanja konferencije imati priliku da razviju svoju ideju, napišu biznis plan i kroz rad sa stručnim predavačima i mentorima steknu neophodno znanje iz oblasti marketinga, prodaje, administracije i finansija. Poslednjeg dana obuke, polaznici predstavljaju svoje ideje pred žirijem, a cilj je da dobiju jasnu sliku o tome koliko su napredovali na obuci, kao i povratnu informaciju šta je to što dodatno mogu da unaprede. Najbolji timovi će biti nagrađeni i dobiće podršku u daljem razvoju svoje ideje.

  Mesto održavanja konferencije je studentsko odmaralište “Radojka Lakić” na Avali. Učesnici su tokom peta izdvojeni i fokusirani samo na rad na svojoj ideji. Iza ovakvog modela rada se krije želja da se u tom periodu sva energija i kreativnost usmeri na učenje i usvajanje novih veština koje su ključne za mladog preduzetnika.

  Projektom je stipendirano 90% troškova učešća na konferenciji svakog člana i kotizacija iznosi 20 EUR. U tu cenu uračunati su smeštaj, obroci za sve dane tokom trajanja konferencije, kao i sve obuke i radionice koje očekuju učesnike.

  Uslov koji učesnici moraju da ispune jeste da imaju između 18 i 30 godina. Uz to, neophodno je da se prijave u timu, koji čine dva člana tako što će oba člana popuniti prijavu. Prijave su otvorene do 10. aprila, do 23:59, što znaci da nije ostalo mnogo vremena! Ne čekajmo prilike, stvorimo ih zajedno!

  PRIJAVI SE!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here