Farmia traži praktikanta za digitalni marketing

Farmia, u ovom delu Evrope najbrže rastuća stočna pijaca na internetu, traži praktikanta za digitalni marketing, koji će zajedno sa našim kreativcima raditi na optimizaciji i sprovođenju naših kampanja vezanih za društvenih mreže, kreiranje i distribuciju sadržaja i PR.

Ukratko…

Naš idealan kandidat je proaktivan, privlači ga rad u dinamičnom okruženju, a ništa što je digitalno nije mu strano.

Farmia

Kako izgleda dan u Farmiji

Bićeš okružen malim, ali moćnim timom ljudi koji su strastveni kada je reč o marketingu, dizajnu i brendiranju. Oni obožavaju svakodnevne izazove koje Farmia donosi, ali bi im tvoje analitičke, organizacione, kao i komunikacione veštine bile dobrodošle.

Kao praktikant za digitalni marketing, bićeš podržan od strane našeg tima kroz praktičan rad i obuku na radnom mestu, a aktivno ćeš doprineti našim kreativnim naporima pri kreiranju sadržaja za naše društvene mreže, imejl kampanje, članke na blogu, studije slučaja, i dr. Radićeš na identifikovanju prilika za saradnju sa medijima, blogerima, pa su nam potrebne tvoje veštine umrežavanja. Takođe ćeš svakodnevno učestvovati u analizi naših kanala komunikacija kako bismo otkrili trendove i došli do novih idejnih rešenja koje ćemo brzo primeniti i testirati.

Koga tražimo

Naš idealan kandidat:

  • Kreativan, ali nema relevantno radno iskustvo;
  • Privlače ga izazovi koje sa sobom nosi digitalni marketing, a o čemu svedoče i neke edukacije, volontersko iskustvo, i/ili privatne aktivnosti;
  • Poseduje odlične komunikacione sposobnosti, a podjednako je vešt i kreativan i u govornoj i u pisanoj komunikaciji;
  • Energičan je, izuzetno dobro organizovan, nadahnut, odlučan, pouzdan, fokusiran;
  • Poseduje orijentisanost ka detaljima, kao i dobre organizacione sposobnosti;
  • Vođen je željom i ambicijom ka unapređenju ličnih i profesionalnih veština;
  • Poseduje sposobnost rada u dinamičnom radnom okruženju;

Još nešto…

Tražimo studente završnih godina, odnosno diplomce koji žele da primene svoja znanja na brzo rastućoj platformi, a na kojoj njihove veštine mogu da ostave velik uticaj, ne samo kada je u pitanju razvoj Farmije, već i čitave zajednice stočara. Ne propusti priliku da izgradiš svoj portfolio radeći sa sjajnim ljudima koji svakodnevno ukazuju na inovativne ideje, postavljaju kvalitetna pitanja i predstavljaju primere dobre prakse u poljoprivredi, a naročito u stočarstvu, ne bi li naši stočari u potpunosti iskoristili svoje potencijale.

Deluje li ovo kao idealna prilika za tebe? Pošalji propratno pismo, CV i (poželjno) kratak video u trajanju do dva minuta u kojem kratko objašnjavaš kojim svojim osobinama bi doprineo u revoluciji poljoprivrede na [email protected] do 15. marta!

1 COMMENT

  1. […] post Farmia traži praktikanta za digitalni marketing appeared first on Portal […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here