Sajam poslova i praksi, Transport and Traffic Businees Days

„Tvoji dani, tvoja budućnost!“

Šesti put zaredom, u organizaciji Saveza Saobraćajnog fakulteta održaće se sajamposlova i praksi, Transport and Traffic Businees Days, 21. i 22. marta na Saobraćajnom fakultetu.

Transport and Traffic Businees Days

Projekat Transport and Traffic Business Days predstavlja tradicionalno okupljanje studenata Saobraćajnog fakulteta i srodnih fakulteta iz oblasti saobraćaja, transporta, logistike, telekomunikacija i renomiranih kompanija koje posluju u našoj zemlji. Samim tim, cilj nam je da omogućimo kolegama razvoj profesionalnih karijera odnosno da se kroz sinergiju nauke i privrede pruži šansa mladim akademskim građanima da pokažu sav svoj potencijal i entuzijazam koji poseduju.

Tokom dvodnevnog programa održaće se prezentacije kompanija učesnica, intervjui za posao kao i Studija slučaja, koju organizujemo prvi put u želji da naši student pokažu stečeno znanje u rešavanju problema/zadatka koje kompanije budu zadale.

Prethodnih godina na ovom skupu učestvovalo je oko 20 kompanija, organizacija, državnih preduzeća kao što su SP Lasta,Milšped, Delhaize Srbija, Vip mobile, Telekom, GSPBeograd, Naftna industija Srbije, Gerbruder Weiss, a od ove godine Air Serbia, Delta transportni sistemi, BOSCH  i drugi.

Više     informacija   o   samom   projektu   možete   pronaći   na   našem   sajtu

http://ttbd.sfstudent.rs/ili Facebook stanici Transport and Traffic Business Days.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here