Festival fotografije Vizualizator i ove godine u Beogradu

untitled

Festival fotografije Vizualizator, pod sloganom Glavu gore i Vidi dalje, koji se održava uz podršku Centra za razvoj fotografije, i ove godine je nezaobilazna stanica svih ljubitelja fotografije. Festival se polako bliži, a kako bi priredili nezaboravno iskustvo posetiocima festivala, organizatori su se pobrinuli da festival uveličaju gosti, predavači i izlagači širom sveta. Tako će se održati još jedan, četvrti po redu, festival fotografije Vizualizator od 16. do 24. novembra, na čak deset lokacija širom grada.

Festival se, kroz bogati sadržaj izložbi, interaktivnog programa, radionica, tribina, panel rasprava, ujedno bavi fotografijom kroz tri aspekta. Jedan od aspekata će biti i fotografija kao oružije komunikacije na društvenim mrežama, gde će se baviti velikim fenomenom današnjice – selfijem.

untitled2

Pridruži se i ti ovogodišnjem Vizualizatoru, i pokaži nam šta za tebe znači podići glavu gore i videti dalje. Vidimo se.

Detaljnije o festivalu, kao i o programu istoga možete pogledati na našem veb sajtu www.crf.rs i društvenim mrežama, Fejsbuku – Festival Fotografije Vizualizator i Instagramu – vizualizator.crf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here