FIRMA OD POVERENJA: Put od ideje do realizacije je brži ako postoji poverenje

I to jeste istina. Kada veruješ u posao koji radiš i pri tome uvek razmišljaš o potrebama svojih klijenata uspeh je zagarantovan. Činjenica je da se dobar imidž, kako u svakodnevnom životu, tako i u poslovanju teško stvara, a veoma lako ruši.

Baš iz tog razloga ona stara narodna: „Dobar glas daleko se čuje“, više ne važi u potpunosti jer se onaj „loš glas“ često čuje još dalje. To „dalje“ u savremenom svetu u kojem živimo zapravo predstavlja internet prostranstvo. Internet nezadovoljnom klijentu, ili poslovnom partneru, pruža neograničene mogućnosti da sve svoje negativne stavove i loša iskustva o jednoj firmi iskaže na društvenim mrežama, forumima i web sajtovima. Zato je najbolje da reputaciju pažljivo čuvate i gradite.

Firma od poverenjaMogućnoste da potvrdite svoje kvalitetno poslovanje svakako postoje. Pored dobre saradnje sa poslovnim partnerima i pored zadovoljnih klijenata, tu je i sertifikat „Firma od poverenja“. Sertifikat se od skoro dodeljuje i u Srbiji, baš kao i u nekoliko drugih zemalja EU. Posedovanje ovog odlikovanja znači da o vašoj firmi ne postoji niti jedan negativni komentar napisan na internetu. Sertifikat izdaje Centar za istraživanje mišljenja klijenata (CZIMK) samo onim firmama koje prodju istraživanje.

Analiza se vrši autorskim softverom koji za svaku firmu posebno proverava tzv. „osetljive fraze“, odnosno negativne reči i izraze poput: „prevara“, „lažov“, „ne plaća“ itd. Kao dobitnik sertifikata stičete mogućnost da uz sertifikat dobijete i elektronsku vizit kartu koju sami možete da ažurirate, a koja će izaći kada neko ukuca ime vaše kompanije na prvim stranama pretraživača, na primer: IME FIRME – Firma od poverenja.

Kako je ova ideja za uspešnije poslovanje i uzjamno poverenje, došla u Srbiju i donela tridesetak novih radnih mesta, možete pogledati ovde… A ako Vas narednih dana ili nedelja pozove telefonski konsultant i obrati se sa: „Dobar dan, Vi ste dobitnik seritifiata firma od poverenja“ znajte da je neko Vaš trud i rad konačno primetio.

1 COMMENT

  1. Ovo je klasicna prevara i treba ove bugare koji stoje iza ovog sertifikata prijaviti policiji. Sertifikat je apsolutno beskoristan, nema nikakvi tezinu i mogu ga dobiti i firme osnovane pre 3 dana, naravno ako plate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here