Forum socijalnih inovacija: postani deo FSI ekipe

Postani deo FSI ekipe – unapredi svoje profesionalne veštine!

Želiš da se upoznaš sa socijalnim preduzetništvom? Interesuju te socijalne inovacije? Želiš da stekneš iskustvo u organizaciji događaja?

Ovo je prilika! Postani deo tima koji će organizovati četvrti po redu Forum socijalnih inovacija.

Stekni teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o socijalnom preduzetništvu u Srbiji

Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

Forum socijalnih inovacija FCI 2016

O čemu se radi?

Forum socijalnih inovacija je regionalna konferencija koja predstavlja najveći godišnji događaj o socijalnom preduzetništvu u Srbiji, kao inovativnom rešenju za društvene izazove. Forum socijalnih inovacija je mesto susreta organizacija civilnog društva, socijalnih preduzeća, kompanija, investitora, institucija, studenata i mladih preduzetnika.Na ovogodišnjem Forumu ćemo razmatrati mehanizmime podrške socijalnim preduzećima – koji su postojeći mehanizmi a koji potrebni kako bi se osnažila socijalna preduzeća da razvijaju svoje poslovanje i društveni uticaj. O potrebama socijalnih preduzeća, trendovima i uspešnim programima podrške razgovaraće eksperti i predstavnici socijalnih preduzeća, finansijskih institucija, donatora i organizacija iz celog regiona, Evrope i Tajvana.

Forum socijalnih inovacija do sada je posetilo preko 500 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora, uz učešće više od 80 govornika iz 16 zemalja.

Forum socijalnih inovacija održaće se 06. aprila 2017. godine u Beogradu.

Ukoliko želite da se više informišete o događaju, pogledajte album sa prošlogodišnjeg događaja ili vest na sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.

Zašto da se prijaviš?

Kao deo FSI tima imaćeš priliku da naučiš više o socijalnom preduzetništvu, zašto je ono važno i kakvo je trenutno stanje u Srbiji i svetu. Pored toga, steći ćeš vredno profesionalno iskustvo u organizaciji događaja, radeći zajedno sa dinamičnim timom stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Šta dobijaš?

  • Izabrani volonteri će pred događaj proći radionice na kojima će se upoznati sa konceptom socijalnog preduzetništva. Nakon teorijskog uvodabavićemo se organizacionim aspektima samog događaja.
  • Imaćeš priliku da sarađuješ sa dinamičnim timom kreativnih ljudi i obogatiš svoje profesionalno iskustvo.
  • Po završetku nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Koja je tvoja uloga?

Volonterske pozicije su hosting, logistika, izveštavanje, prodaja i komunikacija. Izabrani volonteri će dobiti detaljne brifove o svojoj poziciji.

Važni datumi

  1. Rok za prijavu je 21.03.2017.
  2. O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 24.03.2017., na osnovu motivacije za učešće.
  3. Info radionice za izabrane volontere će se održati 29.03. i 03.04. u 17h i prisustvo je obavezno.
  4. 06.04. realizujemo događaj

Kako da se prijaviš?

Ukoliko vidiš sebe kao deo ovogodišnjeg FSI tima i znaš da možeš biti na raspolaganju svih ovih datuma, prijavi se popunjavanjem kratkog formulara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here