Forum socijalnih inovacija

 

 

Postani deo FSI ekipe – unapredi svoje profesionalne veštine!

 

Želiš da se upoznaš sa socijalnim preduzetništvom? Interesuju te socijalne inovacije? Želiš da stekneš iskustvo u organizaciji događaja?

Ovo je prilika! Postani deo tima koji će organizovati peti po redu Forum socijalnih inovacija.

Stekni teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o socijalnim inovacijama u zemlji i regionu.

Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

 

O čemu se radi?

Forum socijalnih inovacija je regionalna konferencija koja predstavlja najveći godišnji događaj o socijalnom preduzetništvu u Srbiji, kao inovativnom rešenju za društvene izazove. Forum socijalnih inovacija je mesto susreta organizacija civilnog društva, socijalnih preduzeća, kompanija, investitora, institucija, studenata i mladih preduzetnika. Na ovogodišnjem Forumu ćemo razmatrati kako bolje podržati rastuće ekosisteme za društveni uticaj na zapadnom Balkanu i koji su najnoviji trendovi i uspešni programi podrške socijalnim preduzećima u zemlji, regionu i Evropi.

Forum socijalnih inovacija do sada je posetilo preko 500 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora, uz učešće više od 80 govornika iz 16 zemalja.

Forum socijalnih inovacija organizuje Smart kolektiv u partnerstvu sa Forumom za odgovorno poslovanje, nacionalnom mrežom društveno odgovornih kompanija u Srbiji.

 

Forum socijalnih inovacija održaće se ove godine 16 – 18. maja 2018. godine u Beogradu.

 

Ukoliko želite da se više informišete o događaju, pogledajte album sa prošlogodišnjeg događaja ili vest na sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.

 

 

Zašto da se prijaviš?

Kao deo FSI tima imaćeš priliku da naučiš više o socijalnom preduzetništvu, zašto je ono važno i kakvo je trenutno stanje u Srbiji i svetu. Pored toga, steći ćeš vredno profesionalno iskustvo u organizaciji događaja, radeći zajedno sa dinamičnim timom stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

 

Šta dobijaš?

  • Izabrani volonteri će pred događaj proći radionice na kojima će se upoznati sa konceptom socijalnog preduzetništva. Nakon teorijskog uvoda bavićemo se organizacionim aspektima samog događaja.
  • Imaćeš priliku da sarađuješ sa dinamičnim timom kreativnih ljudi i obogatiš svoje profesionalno iskustvo.
  • Po završetku nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

 

Koja je tvoja uloga?

Volonterske pozicije su hosting, logistika, izveštavanje, prodaja i komunikacija. Izabrani volonteri će dobiti detaljne brifove o svojoj poziciji.

 

Važni datumi

  1. Rok za prijavu jemaj.
  2. O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do maja, na osnovu motivacije za učešće.
  3. Info radionice za izabrane volontere će se održati maja i 14.maja u 16h i prisustvo je obavezno za sve članove volonterskog tima. Na sastancima će biti dogovorene pozicije i datumi angažovanja volontera.
  4. Datumi održavanja konferencije su 16. do 18.05.

 

Kako da se prijaviš?

Ukoliko vidiš sebe kao deo ovogodišnje FSI ekipe i znaš da možeš biti na raspolaganju svih ovih datuma, prijavi se popunjavanjem kratkog formulara.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here