Freelance fest

iSerbia uz podršku Ministarstva omladine i sporta, organizuje trodnevni Freelance fest za mlade koji žele da se bave frilensingom i one koji žele da prodube znanje iz te oblasti. Učešće je potpuno besplatno! Prijavite se putem PRIJAVNOG FORMULARA.

Freelance fest

FRELLANCE FEST AGENDA

Prvi dan je glavni, održaće se 30.01.od 14h do 19.30h u Domu omladine Beograd, i predviđena su predavanja, intervjui i panel diksusija. Drugi i treći dan, 31.01. i 01.02.2017. godine, sa početkom od 16h, u Kancelariji za mlade grada Beograda, predviđeni su za radionice gde će biti ograničen broj mesta.

Freelance fest će pružiti korisne informacije i smernice za sve mlade koji žele da usavrše svoje veštine i znanja, samoinicijativno pronađu odgovarajuće poslove i adekvatno počnu da zarađuju.

Posle toga zainteresovani učesnici će nastaviti dalju obuku kroz individualni mentorski rad.

Upravo statistički podaci pokazuju da su frilenseri iz Srbije na listi najplaćenijih na svetu. Najviše je frilensera programera i dizajnera, iz sfere odnosa sa javnošću, marketinga, onlajn administriranja, ljudskih resursa, blogova i konsultanata. Srbija je dvanaesta u svetu, a peta u Evropi, prema zaradi koju ostvaruju frilenseri, Cilj Freelance Festa i mentorskog rada je da se smanji nezaposlenost upravo obukom i angažovanjem mladih u frilensing poslovanju. Ako se istrajno nastavi ovim putem, mladi mogu ubrzo očekivati prve prilike za rad i zaradu.

Do festa  pročitajte Vodič za frilensere na sajtu Mreže mladih preduzetnika iSerbia koji je uvod u predstojeći događaj. Više informacija možete dobiti putem mejl adrese [email protected]. Ne propustite priliku da  saznate kako da uspešno uplovite u frilenserske vode bez obzira na profesiju – dodjite na Freelance fest!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here