Glasnikova prolećna akcija: popusti do 90% na određena izdanja

  Glasnikova prolećna akcija – Od 15. marta Službeni glasnik organizuje  NAJVEĆU GLASNIKOVU PROLEĆNU AKCIJU IKAD, u okviru koje možete da kupite veliki broj vrednih  izdanja po izuzetno povoljnim cenama – uz popust i do 90 odsto!

  Glasnikova prolećna akcija

  Glasnikova prolećna akcija trajaće do isteka zaliha izdanja koja će se prodavati, a više detalja o ponudi, kao i jedan deo knjiga koje ona obuhvata, možete pogledati OVDE.

  Ova ponuda obuhvata kupovinu u Glasnikovim knjižarama, uključujući i e-knjižare (www.slglasnik.com i www.klubglasnik.net). U spiskovima knjiga koje možete kupiti u okviru akcije navedene su redovne (precrtane) i akcijske, maloprodajne cene knjiga (s uračunatim PDV-om). Akcijska ponuda podrazumeva samo prodaju po navedenim, sniženim cenama, na koje NIJE MOGUĆE dodatno zaračunavanje popusta od 25 odsto namenjenog članovima Glasnikovog Kluba čitalaca, niti popust od 15 odsto za kupovine na Glasnikovim portalima.

  Službeni glasnik – Gradimo kulturu!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here