Global Citizen – prezentacija programa

  Studentska organizacija AIESEC u utorak 26. aprila sa početkom od 19 časova na Univerzitetu Metropolitan organizuje Global Citizen prezentaciju programa, volonterskih mogućnosti u inostranstvu. 

  Global Citizen
  foto izvor: http://fakulteti.edukacija.rs

  Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. 

  Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima, poput ljudskih prava, obrazovanja i liderstva. 

  Na prezentaciji će govoriti studenti koji su na Global Citizen praksi, članovi AIESEC-a koji će predstaviti sam program kao i pomoć i podršku studentima u procesu pronalaženja i realizacije prakse. 

  Oni koji žele da prisustvuju prezentaciji volonterskih mogućnosti, potrebno je da obvezbede svoje mesto popunjavanjem PRIJAVE

  Rusija, Rumunija, Mađarska, Italija, Turska, Grčka, Slovačka, Maroko i Egipat su samo neke od zemalja u kojima ovog leta možes obaviti svoju internacionalnu praksu u trajanju od 6 do 8 nedelja. 

  Više informacija o Global Citizen programu možete pogledati na sledećem linku : https://www.facebook.com/events/1176639142368607/

  Preuzeto sa : http://magazinstudent.rs

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here