Global Citizen – prezentacija programa

Studentska organizacija AIESEC u utorak 26. aprila sa početkom od 19 časova na Univerzitetu Metropolitan organizuje Global Citizen prezentaciju programa, volonterskih mogućnosti u inostranstvu. 

Global Citizen
foto izvor: http://fakulteti.edukacija.rs

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. 

Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima, poput ljudskih prava, obrazovanja i liderstva. 

Na prezentaciji će govoriti studenti koji su na Global Citizen praksi, članovi AIESEC-a koji će predstaviti sam program kao i pomoć i podršku studentima u procesu pronalaženja i realizacije prakse. 

Oni koji žele da prisustvuju prezentaciji volonterskih mogućnosti, potrebno je da obvezbede svoje mesto popunjavanjem PRIJAVE

Rusija, Rumunija, Mađarska, Italija, Turska, Grčka, Slovačka, Maroko i Egipat su samo neke od zemalja u kojima ovog leta možes obaviti svoju internacionalnu praksu u trajanju od 6 do 8 nedelja. 

Više informacija o Global Citizen programu možete pogledati na sledećem linku : https://www.facebook.com/events/1176639142368607/

Preuzeto sa : http://magazinstudent.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here