Kadar da budem kadar – Centar za razvoj karijere

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu „Kadar da budem kadar“, koji će se realizovati od 9. do 13. maja 2016. na Mašinskom fakultetu.


Cilj programa “Kadar da budem kadar” je olakšati studentima i diplomiranim studentima izbor poslova koji će odgovarati njihovim sposobnostima i potencijalima, pomoći im da se efikasnije prilagode u promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i da razviju proaktivan stav prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti, a sa druge strane, omogućiti vodećim kompanijama u zemlji da ostvare kontakt sa vrhunski motivisanim kvalifikovanim mladim ljudima i da pomognu njihovoj tranziciji iz sveta obrazovanja u savremeni svet rada.

Kadar da budem kadar
foto izvor: http://www.najstudent.com

Od 2010.godine, od kada se program „Kadar da budem kadar“ realizuje na Univerzitetu u Beogradu, u istomje učestvovalo oko 270 studenata koji su kvalitet programa ocenili visokim ocenama u svojim evaluacijama. Ovogodišnji, 10. ciklus treninga obuhvatiće radionice i predavanja na sledeće teme: rešavanje konflikata, prezentacione veštine, veštine prodaje, liderstvo, veštine asertivne komunikacije, samouverenost, veštine pozicioniranja u savremenom poslovnom okruženju i profesionalni i lični razvoj u digitalnom svetu.

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti stručnjaci i top menadžment  kompanija “Mol Serbia”, “Hyatt Regency Belgrade”, “Telenor”, “Stanton Chase”, “Advance Response International”, “HRD Pro Consulting” i drugih.

Za sve polaznike i gostujuće predavače ove godine biće organizovano „Karijerno ćaskanje” u Rektoratu, završni susret svih učesnika tokom kog će studentima biti uručeni sertifikati o pohađanju treninga.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga!  Poziv za prijavljivanje otvoren je od 20. aprila do 3.maja 2016. godine. Broj mesta je ograničen i prijava je neophodna.

Potražite prijavni formular na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs

Preuzeto sa http://www.najstudent.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here