Global Talent – Prvi korak ka uspešnoj karijeri

Studentska organizacija AIESEC te poziva da se prijaviš za stručne prakse, koje se organizuju u inostranstvu

Da li znaš šta kompanije ocenjuju prilikom selekcije? 88% poslodavaca ocenjuje efektivnu komunikaciju, 80% vaš rad u timu, proaktivnost i orijentaciju ka rezultatima. Danas, kada poslodavci traže praktično iskustvo od kandidata, stručna praksa i internacionalno okruženje predstavljaju tvoju odskočnu dasku za uspešnu karijeru.

Global Talent

Prezentacija praksi u inostranstvu održaće se u četvrtak (25.02.2016.) na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu sa početkom u 20h u sali 015. Ukoliko želiš da obezbediš svoje mesto na ovom događaju, popuni prijavu:https://podio.com/webforms/14980683/1004636

Global Talent je program stručnih praksi koji ti pruža mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, dobijajući pritom relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Na Global Talent praksi dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, prikupiš trikove za rad u inostranstvu i iskusiš samostalan život u drugoj sredini i kulturi.

Prakse u okviru ovog programa obavljaju se u kompanijama u inostranstvu. Svoje iskustvo možeš pronaći u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, edukacije, IT-a i mnogih drugih.

Ako si student završne godine/apsolvent/master, I želiš da se lično I profesionalno usavršis, ne propusti ovu priliku, prijavi se za praksu već danas!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here